Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci.....mna zase zacalo prehanat, kazdych desat minut, uz ma to reslo vo stvrtok a dnes zase. Nemozem to mat z tych AD? Beriem ich druhy tyzden. Stale beriem Cipralex, Lexaurin aj Xanax. Mam take prehanky ale nic ma neboli. Vy sa vsetci bojite byt sami, ja mam uplne opacny problem a potrebujem byt sama, nemozem byt doma s vela ludmi, zatvaram sa do izby, aby som mala pokoj. Dokonca ked je niekto so mnou, tak zase to napatie a strach.
fijuša: to sjw si musis objednat. inak sa to neda zohnat. -odkaz odstránený- zavolaj si na to cislo dole a objednaj si to . za dva dni to mas doma :o)a hlavne sa nicoho neboooj :o)
pre emmu18 a ooo/táňa..ďakujem...ste zalté....emma18-no zistili mi ten prolaps chlopne a šelesť..keď idem k lekárovi, povie, že je to určite psychikou...ale je to hrozné...už som sa cítila v celku fajn..a teraz sa to zas zhoršuje..., ooo/táňa...ty berieš niejaké lieky?? a to SJW...zoženiem kde??
ooo/táňa: ja sit o davam len niekedy. neberem to kazdy den. naozaj len vtedy ak sa citim horsie. zvycajne rano ked idem do skoly si dam 2 tabletky a to je vsetko.viem ze to nie je navykove ale aj tak to nechcem prehanat kedze to nejako nepotrebujem.
EMMI drž sa aj naďalej... skús si dávať to SJW 3xjednu a uvidíš, či nebude ešte lepšie, neboj sa toho, nie je to návykové, je to prírodné a keĎ to nebude nič robiť, tak to proste brať nebudeš
FIJUŠA nie je to z prolapsu mitrálnej chlopne, tá nespôsobuje problémy so srdcom... a ty ani žiadne nemáš... keby ti natočili EKG, tak ho máš úplne v poriadku... to sú jasné príznaky úzkosti, určite a to ti zaručujem, sa ti so srdcom nič nestane!
fijuša: ano mala som to presne takto isto ako ty. tazko sa mi dychalo, bolo mi zle, myslela som stale ze odpadnem, bala som sa, bolelo ma srdce. poviem to mozno tvrdo ale to mas vsetko len v hlave a nic z toho nie je pravda teda ovsem ak ti nieco nezistili doktory. SJW je sant johns wort to su take potravinove doplnky. vyskusaj ich mozno ti pomozu.ja si to davam kazdy den ked idem do skoly a vzdy to nejako prezijem. hlavne skus na to nemyslet. ja viem ze je to tazke a ze sa to vzdy neda ale skus to . najdi si nieco co ta bavi a venuj sa tomu. naozaj to pomaha. len sa musis premoct.
emma18-hlava sa mi občas točí, mávam závrate....ja už chodím k psychiatričke od januára...bolo mi už lepšie..ale posledné týždne sa to nejako zhoršuje...neviem, čím.......a mám bolesti srdca...to ma trápi..aj sa mi ťažko dýcha..a potom sa bojím, že sa niečo stane.......aj ty to tak niekedy máš, že sa bojíš,,,že to je srdce???(mám prolaps..a bojím sa či to není z toho)...a to SJW-je čo?????
Ja chodim psychologicke, neberem nic. Hrozne som sa tomu od zaciatku branila a teraz s tym urcite nechcem zacinat. Uzivam SJW a to je tak vsetko. Zle mi byvalo teraz je to uz lepsie. Ale mne bolo zle lebo som si za to sama mohla. Neviem ci je tvoj problem taky ako moj.Teraz sa snazim myslet viac pozitivne a snazim sa nepripustat si myslienku ze mi je zle, ze odpadnem a podobne lebo viem ze su to hluposti. Ja mam len velky strach ked som sama ale inak to je vcelku dobre. A mam problem este s tym ze sa mi dost toci hlava.Zacalo to asi pred tyzdnom. Tebe sa netoci?
emma18......beriem Frontin dlhodobo..ale posledné dni mi nejako nezaberá...predpísala mi doktorka aj AD..ale ešte som ich nezačala brať..., ty niečo berieš??? Aj tebe je občas tak zle??? a bolí ťa aj srdce???? Beriem Anavenol...a zabudla som to doktorke povedať, tak neveim, či to môžem kombinovať s AD...