Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tanička...možno..ja ale neviem, prečo mi je posledné dva týždne tak nanič...na zvracanie..a už týždeň tie bolesti srdca..mám pocit..akoby to išlo od srdca.....a najhoršie mi je dnes...aj teraz..je mi tak divne,,neviem, čo robiť..a ešte ta ťažoba v žalúdku a na hrudi....mala si to tiež moja???
FIJUŠA viem to, lebo aj ja mám prolaps a šelest a ubezpečili ma dvaja kardiológovia, že srdce mám v najlepšom poriadku a nič s ním nie je a moje problémy s ním nijako nesúvisia. A ja viem, že nie, lebo keď som psychicky v pohode, tak so srdcom zrazu nič nemám... nie je tak?
pre tánu:táni ja to tiež poznám..pobehala som všetkých doktorov(skoro)...zistili mi ten prolaps a šelesť...ako vieš, že ten prolaps..alebo šelesť nespôsobuje tie problémy, že sa mi ťažko dýcha..a bolí ma srdce??? inak takéto stavy mi začali pred rokom....potom od januára som začala brať Frontin...bolo to trošku lepšie..a teraz po roku je to tu zas.....pocity na odpadnutie,,,,,závraty....od žalúdka je mi hrozne zle...na zvracanie mi je..hlavne, keď jem....a k tomu tie bolesti srdca....
KATKA a to preháňanie môže byť vedľajší účinok AD, poraĎ sa s psychiatrom, zavolaj mu aspoň. Stále berieš len polovicu toho cipralexu?
KATKA to je milé kúzlo, ale to si mám predstavovať sama seba? či mám nahovoriť rodinku, aby to robili? :)
ahoj katka30...možno to bude tými AD.....mala by si zájsť za lekárkou..a aké si mala príznaky úzkosti?? tiež ti bolo zle, bolelo ťa srdce...mala si závraty...a podobne???
TANICKA A TY TO CHOD UROBIT HNED TERAZ....
KAZDA POCTIVO DNES ALEBO ZAJTRA SI UROBI TOTO KUZLO.
FIJUŠA ja si veľmi dobre pamätám tento kolotoč behania po všetkých lekároch, ktorí ti len hovoria, že si zdravá, hoci ty sa cítiš príšerne. Príjmi to ako fakt, že je to psychika. Ja beriem antidepresíva. Ja mám recidívu ochorenia, takže je to ťažšie trochu...
Kúzlo na vyliečenie
Budeme potrebovať modrú sviečku. Sviečku zapálime a v duchu si predstavíme osobu, ktorú chceme vyliečiť. Keď už vidíme jej jasný obraz, sústredíme sa na nemocnú časť tela a vykreslíme ju v jasnej červenej. Potom si predstavíme drobnučkých robotníčkov s vedierkami jasnej zelenej farby, štetcami a valčekmi, ako prekrývajú červenú oblasť zelenou farbou. Keď celú červenú oblasť už zamaľovali na zeleno, otvoríme oči a odriekame:
"Dávam ti zo srdca
Lásku ti posielam
Liečivú energiu
Na teba zosielam
Bolesť ti pominie
Nemoc sa rozplynie
Prázdnota po nej sa
Pohodou zaplní
V zdraví ťa udrží
Po zvyšok tvojich dní."
Sviečku necháme celkom vyhorieť.