Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

dada

Tani som rada,ze ti je dobre,aspom jedna potesujuca sprava.ved uz by bolo aj nacase,aby ti bolo len a len lepsie.len tak dalej,dufam,ze aj mne sa polavi,ved uvidim zajtra,co mi povie ta lekarka.dam ti vediet ako som tam dopadla.Tani a ta akupunktura ti zabera?som rozhodnuta aj ked ma vyhodia z tej novej roboty,dat si porobit vsetky vysetrenia od A az po Z.verim ze sa raz vsetko na dobre obrati,a my sa z toho dostaneme...tak hor sa do boja!!!

ooo/táňa

Ahoj Dada... to je mi ľúto, že ti je tak zle... ale treba s tým niečo robiť, dobre, že si začala. Neboj, zase sa to dá do poriadku. Ja dnes celkom fungujem... je to o niečo lepšie ako včera, tak som rada celkom.

dada

ahojte baby.Tani u lekarki som pochodila asi tak,ze zajtra idem k novej psychiatricke,a uvidim ako to tam dopadne.ale zase mi je pod psa.take napatie mam v tele az hruza,a nervozitu,az mam tazke ruky,zle sa mi rozprava,hlavu mam akoby v oblakoch.fakt mi je na kocku.strasne je u nas zamracene a to pocasie tak na mna vplyva.je to jeden z najhorsich dni ake som zazila,ale velmi sa premaham,az neuveritelne.tak chcem strasne bit fit,dala by som zato aj polovicu zivota,len aby som uz bola v pohode.zavidim trochu tym ludom ktory maju psychiku ako z betonu.a ty ako?

ooo/táňa

Mišiak no je to jasné, mal si to z alkoholu a spitomin zabral... tu nie je čo riešiť. Hlavne už nepi, to bola taká výstraha, že čo sa ti môže stať... nabudúce to tak rýchlo prejsť nemusí

misiak

Caute.
Ja sa pomali ale isto dostavam do psychickej pohody.neviem ci som si to rozkazal sam alebo zabera spitomin :) jedno viem ze mi je lepsie a zvladol som to nastastie aj bez AD.aj ked velakrat som si chcel dat neurol ale zvladol som to.uz sa nebojim a dostavam cim dalej tym vacsiu chut zit.do roboty si este netrufam,a po pravde moc sa mi tam nechce :) obcas este na mna pridu take myslienky stereotypneho zivota a depky ale uz velmi malo.hned ich zazeniem.doteraz som stale podvedome myslel na to ze sa len pemaham a ze mi nic nepomoze a zrazu som na to prirodzene prestal mysliet.dnes zacal 4 tyzden co nepijem ani kvapku alkoholu a asi aj to je jeden s dovodov.velmi mi pomaha manzelka a to je asi dasli velmi dobry dovod preco ta uzkost aj depka ustupuje.este minuly tyzden som nevedel vydrzat doma a teraz uz v pohode mozem byt aj sam doma.obcas citim v hlave taky tlak a tazsie sa mi zacne dychat ale ked na to nemyslim tak to prejde.som rad ze to zlo dikazem eliminovat.
zelam aj vam vela uspechov.nevzdavajte to!
pekny den

ooo/táňa

Tak ja dnes tak celkom, že dá sa... hľadám si robotu na nete, nejakú novú, najlepšie z domu :) ale podfuk za podfukom. O hodinu mám akupunktúru, tak potom budem asi unavená ako kôň, ako naposledy... už teraz zaspávam kade chodím... držte sa baby!

zuzana12345

Táni a ako moja ty ja sa už trochu preberám myslela som že si dám 1/2 lexaurinu,len sa bojím či sa to môže kombinovať s tými liekmi čo beriem sú to nejaké antibakteriálne chemoterapeutika - "CIPHIN" a vôbec sa po nich necítim dobre,dokonca ma aj preháňa určite je to nejaký kentus.Poobede idem do roboty,snáď to nejako prežijem.Vo štvrtok mám rodičko.Bude to deň po pohrebe toho chlapca ani si to nechcem predstaviť to bude hrozné,budem musieť nahovoriť manžela nech ide sám.

dada

ahojte baby.od vcera poobedia mi bolo tak zle,ze dnes rano ako som vstala do prace,nebola som schopna sa tam vybrat.takze som zostala doma,a idem k lekarke.som hotova,roztrasena ako huspenina.velmi neskutocne na mna vplyva pocasie.vcera krasne a dnespo d mrakom.som zufala.....

ooo/táňa

ZUZKA no to je proste tak, že toto naše ochorenie je chronické a my ho vieme len minimalizovať, ale nie zbaviť sa ho... a má tendenciu sa vracať. Takže podľa mňa ti je horšie z oboch tých vecí, aj z tých liekov, aj z tých udalostí. Ale to sa zase ustáli a prejde to, uvidíš, len hlavu hore