Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

DADA už je to trochu lepšie. Tie lieky vôbec nepoznám, idem si to pozrieť na nete... snáď ti zaberú... ideš do práce alebo si na péenke?

ooo/táňa

TONINA akoby nie? Ja tu o mojich fyzických príznakov v kuse točím :) u mňa je to točenie hlavy, pocit na odpadnutie, neistá chôdza, hrozná slabosť, trasenie, únava... derealizácia, ale to už nie je fyzické... u teba je to ako?

zuzanka65

Sunnie, co to znamena " dlhodobo nemozem byt bez liekov" Ako dlho? Mne trvalo niekolko mesiacov, kym som sa z toho dostala, lebo AD su navykove. Bolo to ako abstinencne priznaky, strasne. Ak nemozes byt bez liekov dlho, tak ich radsej ber pravidelne.

katka30

Lucia 9639_ co s tym robim??? zacala som brat AD a aj Lexaurin a Xanax. Zacalo mi to pomahat, aspon som si to myslela dnes rano a teraz v robote ma trase a vsekto sa mi chveje. Takze to chce asi cas. Musis vsak ist k doktorovi, ja som sa bala, plakala som, ale nakoniec som dobre spravila.

dada

Laurika ty beries seroxaT?mne bolo od neho priserne triaslo ma ako osiku.aj teraz mi je tak vseliak,len nie ako by malo byt.do prkna tam nech sa to uz konecne ustali....

lucia9639

katka30 - ja mam presne tie iste priznaky ako ty.. stale mi busi srdce, mam tlak v hrdi, blbo sa mi dycha.. :-((( co s tym robis??!

zuzanka65

Sunnie ako dlho beries lieky? Ja som brala xanax a seroxat vyse roka, ale podla mojich informacii to je dost kratko. V diskusnych forach som nasla ludi, co beru lieky aj 4 roky, alebo po niekolko rocnej prestavke sa k nim museli vratit. Ja lieky brat nechcem.Mala som strasne stavy, ked som ich vysadzovala a aj teraz mam niekedy depresie a uzkost, ale kto nema. Aj ludia, co sa neliecia a ani o tom nevedia. Vybrala som si podla mna mensie zlo, psychyka je zahadna, treba sa len trochu zorientovat, co sa vlastne s nami deje a vediet, co proti tomu robit. potom sa da prezit aj anglicke zdravotnictvo.

katka30

Tonina...kazdy ma ine priznaky, mne strasne stupol tlak a bolo mi na odpadntie, teraz mam len take napatie v hrudi a dost casto mi rychlo busi srdce z nicoho nic aj ked som v pohode. Velmi panikarim a nemozem dobre dychat. Mavala som vsak kazdy den nieco ine, zakazdym mi bolo nieco ine, ale tu uzkost a napatie je prejavom kazdeho.

misha30

ahojte,aj ja mam uzkostnu depresiu uz 3 rok...obcas si davam xanax hlavne ked som v strese..uz si ani nepamatam kedy mi bolo ozaj fajn...nepoznate nahodou niekto dobreho psychologa v Bratislave??