Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

TONINA ale ja mám tiež prolaps mitrálnej chlopne, veď to tu stále píšem... v poslednej dobe každý len o tom prolapse... nie je to z toho... kardiológ ti to potvrdí. To nie je žiadna závažná choroba srdca, nič sa ti nestane, nič so srdcom nemáš. je to psychika... ono sa to možno ťažko prijíma, ale je to fakt...

katkaxxx

ahojte, Tani mile ze si si spomenula, ja sa na vas pozeram obden ze ako sa mate a co mate nove, len som akosi prestala stihat pisat a odvykla si od toho... :( ale ja sa polepsim! :P bola som tyzden v nemecku, tam som vobec nemala pristup na net a nejak som si odvykla ;( ja sa mam tak striedavo oblacno, raz dobre raz zle ale nadej nestracam a prekonavam a tak :) niekedy to nie je lahke ale zijem a stale robim drobne pokroky :) napr vcera som bola opat u rodicov na 7-om poschodi a nic to so mnou neurobilo! vsetko bolo v pohode, bola som z toho nesmierne stastna. napriek tomu mam zase este vselijake ine strachy ale snazim sa to prekonavat. aj dychacky su a tak, ale ved prejde ;) baby drzte sa, zajtra napisem, prajem vam dobru noc.

adulik

Ahojte vsetci, TONINA, nemas to od srdiecka , neboj,je to v nasich hlavkach...co sa tyka tych fyzickych priznakov, ja som na uplnom zaiatku prezivala peklo na zemi...bolo mi v kuse zle, triaska, navaly, pichanie srdca, vysoky tep, busenie, pocit, ze odpadnem, nejedla som, nemohla som vobec dychat, kvoli comu som letela aj na pohotovost, hocikedy , hlavne v noci,nespala som ,no nieco neskutocne...potom som sa dostala k psychiatricke, nasadilami injekcie,lieky seroxat, rivotril, xanax...brala som ich , teda len ten seroxat 3 roky, tak som prestala, a po ecelom roku beriem cipralex a neurol, no nezvladla som to, dufam, ze na druhy pokus, ked sa budem chystat ich vysadit, to uz zvladnem...takze hlavu hore...drzim nam palceky, inac dnes som mala celkom ok den, to je u mna taky, ked si nemusim dat aj neurol...zatial sa mi majte vsetci Tanicka, Katka, Dada, Zuzka, Lucia...

dada

Vies Tani ked ludia su rozny,hned ta odsudzuju.ale kto nezazil a nema taketo problemy tak neuveri.toto co mi prezivame,neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi.....ale nejako bolo a nejako uz len bude,len nesmieme zufat a hlavne sa vzdat....

tonina

ahoj ooo/táňa......pekný večer...no u mňa to je tak, že mne je často zke, mám závraty, pocity že odpadnem..niekedy sa chvejem...a srdce akoby mi vibrovalo...a najhoršie je, že ma bolí, tlačí akby som tam mala kameň...a pichá ma skoro stále, a skoro nikto tu také príznaky neopisuje a keďže mám prolaps chlopne, bojím sa, že je to z toho a nie z psychiky...som bezradná kočky...

dada

Tani mozno to bude zniet blbo,ze som este len nastupila robit a uz som na peenke,ale fakt by som to asi v robote nezvladla.velmi sa tam aj narobim a teraz tie stavy no koniec.tak som sa rozhodla,ze sa musim dat najprv do poriadku,porobit si vsetky vysetrenia,a potom ked budem na tom aspom o 70%lepsie tak pojdem robit....