Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

ZUZKA vôbec to nerieš a daj si ten lexaurin... keď si ho dá človek čas od času, tak sa nič nemôže stať, nebráň sa tomu za každú cenu... však nato sa vyrába, ale pomohol

zuzana12345

u mňa dnes asi bude úradovať chémia /lexaurin/ aj keď nerada ale inak to nevidím som mimo a to ma čaká ešte robota.Bola som v meste kúpiť kvety a odpadávala som po celej ceste ani som si ich nebola schopná pýtať,tie kvetinárky si mysleli že som asi na hlavu.Už som si dobre porevala ale žiadna úľava.Asi idem robiť niečo užitočné nech nemyslím na debiliny.

katka30

Dobre ranko.....ja vstavam az teraz, bola som dlho v robote a este som potom nieco v noci hladala na nete. Dnes je pre mna celkom okej, ale mne sa to pocas dna zmeni aj desatkrat, uzkosti a paniky mi prichadzaju a odchadzaju ako vlaky. Esteze moj sef mal teraz dva tyzdne dovolenku. Neviem preco, ale ja som ase stale unavena, spim dobre, dost dlho, ale unavena som uz teraz ked som vstala, telo mam jak rozbite, vsetko ma boli. Prajem Vam pekny dnicek.

dada

Ahojte kocky.ako citam dnesny den je pre vas na figu.Laurika neboj sa ze odpadnes.taketopocity som mala zo zaciatku aj ja.tiez som si myslela ze odpadnem a bude mi koniec.potom som si povedala,ked padnem dolu,bud vstanem a pojdem dalej,alebo prepac za vyraz"zdochnem"a som tu.mala som to pred 13 rokmi.toto vsetko je psychika.ked lovek minulosti prezije vela stresov,a stale pokracuju,tak sa to niekde ukaze.Bohuzial nam to vyvrcholilo psychikou.niekto ochorie inak a niekto takto.chod k lekarovi a daj si porobit vsetky vysetrenia....drzim palce.

ooo/táňa

LAURIKA vyhľadaj doktora, načo čakáš? Teraz si daj nejaký liek, ak máte doma neurol alebo lexaurin alebo niečo iné... ak nie, kúp si aspoň guarajucan a magnézium. A zhlboka dýchaj... na 6 nádych, zadržať dych, na 6 výdych, zadržať dych a tak dokola, kým sa trochu neupokojíš. Ale musíš to začať robiť okamžite ako ti začína byť zle, potom to už nefunguje

zuzana12345

Tani neviem,lebo mne to objednával brat a ten býva 60km od nášho mesta takže ja keď som prišla na návštevu mi ho dal,ale za aký dlhý čas to prišlo fakt neviem.Ja už som ho dopila dám si pauzu lebo to sa môže len určitý čas a potom si ho dam objednať znovu.Neodpovedali ti mailom?

tonina

laurikaaa--mne je takisto a to pichanie mám každý deň..aj v noci sa občas nato zobudím....., tiež mávam tlaky na hrudníku aj na srdci..aj krče akokeby...k tomu ešte závraty..., neberieš niejaké lieky???? aspoň nejaký čajík na ukľudnenie si uvar...mätový, mädovkový.......ja popíjam čaje alebo si kúp niečo v lekárni na ukľudnenie...a najlepšie bude,ak vyhľadaš lekára..paaaaa

tonina

ahojky dievčatá...ako sa dnes máme??? počasie nanič..a nálada tiež...k tomu ešte tie naše zlé pocity....už keby sa nám to zlepšilo a cítili by sme sa skvelé.....ešte len vstanem a už ma bolí hlava, pichá okolo srdiečka...no čo už..asi musíme zabojovať...pre zuzku12345.....Zuzi,....viem, ako ti je my sme mali min.týždeň pohreb v rodine..a odvtedy sa mi zhoršil stav...aj lieky na chlamydie som brala...a o 2-týždne nato antib...na angínu...takže žalúdok ma ešte bolí stále....,Pre Moniku 9...Moni, aké lieky užívaš, že ti prešlo to pichanie pri srdci???? mne predpísala doktorka AD::::COAXIL..ale stále sa ich bojím nasadiť.......tak beriem zatiaľ len Frontin..paaaaa a pekný dník kočky