Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

laurikaaaa

ludia mne je dnes tak zle,chvejem sa,mam strach ze zomriem,picha ma pri srdci,som slaba ako mucha,strasna uzkost

zuzana12345

dobré ránko dievčatá ,dnes to vyzerá na pekný deň aspoň u nás.Ja už od soboty nemôžem spávať hoci som unavená,zobudím sa aj 5-6 krát za noc a už od šiestej straším a dnes hoci je pekne sa mi točí hlava odkedy som vstala naviac mi je zle na žalúdok od tých liekov čo mi predpísali na tie chlamydie aj tak kašlem ďalej.Dnes nemám svoj deň nejako sa nemôžem vpratať do kože cítim v podvedomí nejakú nervozitu a neviem si poradiť stále sa mi chce plakať.Dnes ma pohreb ten synov spolužiak a ja to nemôžem rozdýchať neustále na to myslím a to ma hrozne deprimuje.Som rada Katkaxxx že si sa ozvala a že sa držíš.Miloš ma okrem cvičenia asi nejakú novú "aktivitu" keď na nás kašle

ooo/táňa

MONIKA koľko si schudla? Ja za posledné tieto štyri mesiace 4 kilá... a to aj bez toho chudá ako slamka...

ooo/táňa

Dobré ráno, KATKA to je normálne, že takto reaguješ na stres okolo seba, ja to tiež tak mám. Okamžite mi to zhorší stav. Ja ťa aj tak obdivujem, že ako to dokážeš zvládať a chodiť do práce... hm, ale asi keby sa mi tá blbá hlava stále netočila, tak chodím aj ja...Drž sa

monika9

Tonina praveze skoro vsetci maju take priznaky ako ty-pocity na odpadnutie to mam takmer kazdy ten,tlaky,pichanie pri srdci to som mala ked som nebrala lieky....Ja mam najnovsie nespavost,idem spat okolo jednej a uz o siestej som hore,a dost chudnem a to uz jem aj po osmej co som predtym nerobila....aj sladkosti a vaha stale klesa.....

katka30

Tanicka, kuzlo som robila, ale nemohla som nechat vyhasnut sviecku lebo som mala taku velku, ze uz hori stvrty den:-)))) Kuzlo som si tri dni po sebe viackrat hovorila a teraz si hovorim aj andelicka. Takze mi dobre zahrabava, dnes to uz uz na mna islo a v tom mi vstupila jedna kolegyna do kancelaria a tak rychlo zacala na mna rozpravat, ze ma to preslo. Ale inak som sa pristihla, ze ked je niekto v robote v strese alebo zacina panikarit, rychlo chodit alebo rychlo rozpravat, tak mi to dost vadi a hned sa mi chce utiect a vyzvracat sa (prepacte za vyraz), uplne nemozem zvladnut stresove situacie a napatie. S tym brutalne bojujej, akonahle niekto naplanuje nieco a ja sa dostanem do stresu, uz koncim, hned mi je az odpadnut a dovracat sa zarovno. Prepacte sa vyrazy......

Veve

Ahojte:o)
Ako tu tak čítam tak máte problémy s liekmi. Nie každý reaguje dobre na lieky.Ja našťastie mi Seroxat dobre sadol a som s ním spokojná.Keby nebolo tohto lieku tak neviem ako by moja psychika teraz na tom bola.
Ja som mávala niekedy príšerné panic.záchvaty.Celá som sa triasla, búšilo mi silno srdca a k tomu som mala divný pocit na hrudi, príšerné tlaky v hlave a väčšinnou som plakávala a niekedy kričala. Je zaujímavé že po pôrode sa mi psychic.stav zlepšil.Už nemávam skoro vôbec záchvaty a úzkosti už len niekedy.Ale ešte nemám vyhraté.Keď je sú u nás doma nejake problémy tak vtedy sa cítim psychicky horšie a mávam niekedy aj depky.Ale oproti minulému roku je to o 80% lepšie.

sunnie

Zuzka: lieky som 1x zacala brat asi pred 8 rokmi, ale mala som medzitym aj nejake prestavky lebo lekarka usudila ze som na tom dobre, aj ja som sa fajn citila, tak mi AD vysadila, ale vzdy sa mi to potom vratilo a zacala som znova s inymi alebo pridavnymi liekmi. Tiez dost dlho trvalo kym mi nejake AD sadli, momentalne som na cipralexe a lexaurine. Mam dni dobre aj tie horsie, ale ved nejak bolo a nejak bude...snazim sa drzat aj ked niekedy je to tazke, aj posledne dni som mala take vselijake nanic.