Úzkosť

katkaxxx

ale nemyslite si ze som smutna! :) to ani nahodou, snazim sa, pretlkam sa starostami a zijem a tak a nechcem aby moj predchadzajuci prispevok vyznel negativne, to boli len take zalostne vzdychy, ale myslim pozitivne a dufam ze aj vy! :)

katkaxxx

misiak - drzim palce ;) tana - drzim palce tiez, no lieky jedny hnusne co nechcu zabrat.. hm.. ja som sa tiez pohorsila, lebo som prestala citat knihy o uzkosti co som si objednala a v podstate stagnujem na jednom bode. a proste mam v mozgu take trapne spojitosti typu vlak = samovrazda, lebo proste som velakrat citala ze ludia skocili pod vlak no a teraz ked idem vlakom do skoly tak sa bojim lebo hned ako zbadam vlak tam mi napadne smrt a samovrazda. a podobne koniny. no som zvedava kolko casu to este vyzaduje. a poslednych par dni sa mi aj horsie dycha. ale mozem si za to sama lebo sa nevzdelavam dalej a nepracujem na sebe a mam stresy. treba to zmenit. Tani a ako sa ma priatel? akupunktura pomaha ci este nie su vysledky? ktovie ako sa ma milos.. Zuzka a ty co? zaregistrovala som tvoj smutok z toho co sa stalo tomu chlapcovi.. mne je z podobnych veci tiez nanic.. :( vcera som sa dozvedela tiez nieco strasne ale radsej to tu nebudem pisat lebo sa pozname ake sme a ze sa z toho zacneme hned stresovat. ja mam teraz take cudne obdobie ze mi pripada strasne vela veci na svete tak hrozne kruto vymyslenych, napr ze sa medzi sebou ludia zabijaju, ze sa zvierata medzi sebou zabijaju a este aj zeru atd atd a strasne ma stve ze to tak je na svete a neviem sa s tym zmierit a potom zacnem uvazovat ze ked niekto druhy je schopny nieco hrozne spravit tak potom asi aj ja som alebo ako tomu uz mam rozumiet. proste chaos na entu ako sa tomu hovori.

ooo/táňa

Katkaxxx, tak vidím, že už si zase v akcii :) Ako sa mám ja? No beriem tretie AD - sertralín, zatiaľ mi nezabrali, už je to 18 dní, zajtra idem na kontrolu, tak mi zvýši dávku... neviem, čo ďalej... stále mi je rovnako sa mi zdá, len to už možno tak veľmi neprežívam. Teda ako kedy, lebo niekedy mám naozaj strašnééé dni... no uvidíme čo prinesie to zvýšenie. Chodím aj na akupunktúru, ale teda tiež nič zatiaľ. Toľko v kocke :)

misiak

Katka nerad do seba davam nejake svinstva.ale ked to bude nevyhnutne tak zrejme podlahnem.zacalo to tak ze som sa zacal velmi bat a neviem coho.chodil som denne na 5-6 piveciek ale pravidelne a to asi vyvolalo.podla psychiatra to je alkoholom.uz mesiac nepijem ani kvapku alkoholu.miestami mi bolo uplne super ale ako keby som si to sam naschval vyvolaval.uz som to casom eliminoval a teraz ked mam zas takyto stav ako prvy den tak sa mi chce plakat.mam stastne manzelsvo aj robotu dobru a ajtak som sa dostal do psych.problemu.musim to vydrzat.zrejme to chce viac casu ako mesiac a hlavne neprivolavat si to.zelam pekny den.pa
som taky rozmaznany fracek od malicka :)

katkaxxx

no vidis misiak, neboj sa, zvladnes to opat. neviem co mas za sebou ale kazdy z nas ma za sebou vselijake zivotne skusky a nie je to len tak vsetko vymazat z hlavy. bude lepsie a aj dobre, ved uz to mas odskusane ze ti moze byt aj dobre. asi si sa len proste zlakol toho kaslu, choroby a toho ze si nespat a teraz to tak na teba zaposobilo. nemas sa coho bat, neboj sa a drz sa. a ak ti nie je dobre, tak si neurol kludne daj. sem tam ked si das tak to nevadi. dlhodoba a vysokodavkova konzumacia nie je dobra. ale raz za cas ak sa necitis dobre tak preco by si si nepomohol.

misiak

Katka dakujem si zlata.mas pravdu.presne takto som si povedal a bolo mi lepsie.resp som zil znova naplno.a po tejto noci rano ako keby som vsetko vymazal a citim sa ako prvy den :( musim ist dalej.je somnou doma aj manzelka tak ma utesuje.ved ja mam take stastie ze ju mam a predsa som nestastny.je to zvlastne.asi moj psychicky stav zhorsila ta chripka alebo co sa to na mna nalepilo.mam taky kasel ze ma dusil celu noc.
dakujem za povzbudenie.a je pravda o ze ked raz bolo uz lepsie tak viem ze to nieje az take tazke aby cloveku bolo dobre.mozno mi stale chyba ten alkohol ktory som kazdodenne konzumoval a chce to len cas.AD neberiem.beriem iba spitomin ale v poslednej dobe citim taku nervozitu ze mam chut si dat neurol co mi doktorka predpisala v ojedinelych pripadoch ale zatial som to dokazal sam.tak budem bojovat.
drzte sa vsetci

katkaxxx

misiak - a coho sa bojis? ved vies ze sa ti nema co stat. vies ze su to len pocity a neprijemne fyzicke priznaky, ale realne stat sa ti nema co. skus to hodit za hlavu, bolo ti dobre, bude ti dobre opat. hlavu hore :)

misiak

Caute.
Uz som myslel ze je vsetko za mnou a zas sa citim hrozne.ochorel som co mi asi nepridalo.v noci som sa zobudil na brutal kasel a nevedel som spat.skoro som sa zadusil tak som kaslal.a rano pocit strachu je mi do placu boli hlava citim sa slabo a citim nervozitu v tele.
prejde to vlastne niekedy?
ved uz mi bolo super par dni.myslel som ze je vsetko zamnou :(
teraz mi je je hrozne tlak v hlave.bojim sa velmi :(

katkaxxx

no ahojte baby, zuzka a tana - ste zlate :) ja som sa naposledy tusim ozvala den predtym ako som mala letiet do toho nemecka, no let som prezila v pohode ale dala som si pred nim 1 neurol 0.25 ale nie preto ze by som sa bala tak hrozne ale tocila sa mi hlava, citila som sa strasne omamene (mala som este aj menzes) atd, tak som si dala len tak - pre istotu, aspon som bola kludna. aj ked ja osobne pochybujem ze ten neurol 0.25 ucinkuje, spominala som vam uz raz ze mi povedal psychiater ze to by som si mohla dat tak aj kocku cukru a efekt je podobny ;) no a inak nemecko sa dalo prezit ale bolo tam strasne vela roboty a malo spanku, tak som dosla uplne vycerpana. do toho zase nervaky s rodicmi a tak, ale zijem, prekonavam, zvladam. ako ste na tom vy baby? nestiham citat vsetko, tak napr Tani ako sa ti vodi? da sa to nejak zhrnut do par viet?

ooo/táňa

KATKA mňa tá únava neprešla nikdy, ani keď som bola na cipralexe a bola som relatívne v pohode, ale unavená som stále bola ako kôň... ráno sa zobudím úplne rovnako unavená ako večer...