Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
DADA takže si si neoddýchla absolútne vôbec... Ja som dnes tiež celkom pri živote, aj keď teda žiadna sláva to nie je... ale je to z tých lepších dní zatiaľ...
DADA ty dnes ako? Dalo sa ti aj niečo robiť?
Ahoj Kati podla mna by si mala ist na PN aby si sa nezrutila.Ja som tiez nastupila do novej roboty, odrobila som 4 dni a som na PN.Radsej skor ako neskor a snaz sa s tym nieco robit aj ja som si povedala pokial sa nedam poriadne dokopy potial nenastupim do prace. Prakticky je to tyranie samej seba ked nam je zle, a mi este musime fungovat nielen v praci ale aj doma, a doslova sa premahat. Prajem ti nech sa ti polavi a aby si nasla riesenie, aby ti uz bolo dobre prajem to vsetkym od srdca.
KATKAXXX tak priateľ sa snaží, ešte to zvláda so mnou, ale niekedy je už aj on zúfalý... ťažko je to so mnou... stále len počuje čo mi je, ako mi je zle, snažím sa ho už veľmi nezaťažovať a dávam mu taký priestor, aby si trochu vo voľnom čase aj užil oddych,aby sa nestaral o mňa stále. Na akupunktúre som bola len 2x, výsledky zatiaľ nevidím žiadne, akurát v ten deň sa mi vidí, že mi je lepšie
KATKA a ozvi a prosím ťa, ako si to zvládla
KATKA choď na péenku, chceš sa odrovnať? Alebo zrútiť? Choď domov, veď si hovorila, že keď ti bude veľmi zle, tak sa zbalíš a odídeš. Daj si v pohode ďalší lexaurin, aby si to zvládla. A dýchaj pomaly a zhlboka. A Katka radím ti dobre, stýkrát, dávaj si ten cipralex celý prosím ťa, inak ti to nikdy nezaberie...
Ešte Vám chcem napísať, aké som ja mala skúsenosti s užívaním AD.Ja som ich brala len 6 týždňov, potom mi ich doktorka vysadila, lebo mi búchalo veˇmi srdce. Ja beriem lieky na srdce, ale neni to vážne, mám exstra systoly.ˇJa som užívala Citalopram-Merc.Užívala som 1/2 tabletky večer. Po prvej tabletke som sa vnoci zobudila a búchalo mi strašne srdce a chytala ma panika. Prestne o pol 2 aj nasledujúcu noc.Sama som si znižíla dávku na 1/4 tabletky a ktomu som si zobrala magnezium. Síce som sa zobudila v rovnakom čase, ale nebúchalo mi srdce a nebola panika. Cez deň sa to dalo vydržať.Jeden deň som bola taká nervózna, že som musela stále kývať s nohami. Ďaľší deň som sa ráno zobudila a bola som taká nervózna, že som skoro z kože vyletela a zase ma chytila panika a celá som sa spotila. Ráz vnoci, keď som sa zobudila, tak som mala pocit ako by sa mi v hlave niečo pohýbalo, skoro som umrela od strachu. Takéto pocity ma sprevádzali asi 2-3 týždne a potom tieto problémy začali ustupovať.Dávku som si po dvoch týždňoch zvýšila na 1/2 tabletky, ale keď som užila celú nebolo mi dobre. Nakoniec mi doktorka tabletky vysadila. Ja ale teraz banujem, lebo myslim si, že po nejakom krátkom čase by už bolo lepšie a organizmus by sa prispôsobil. Teraz neužívam nič, len občas Lexaurín, ale nieje mi vôbec do spevu. Tie AD narobia asi veľkú šarapatu, kým si človek zvykne. Dada, Ty ako reaguješ na AD, čo si teraz dostala? Pozdravujem Vás.
Kolko ludi by dalo zato neviem co, aby mali taku pracu ako ja a ja co robim? Len mi je zle a skucim ako to tu zabalit, boze daj mi silu.
Mne zacalo byt teraz brutalane zle, uz som bola na zachode 3krat to predychat, ja asi pojdem domov. Prave som sa dozvedela, ze mam v piatok interny a cely tyzden buduci extereny audit a som sefka, tak mam vsetko vybavit. No neni som schopna, uplne sa mi chveje cele telo a mam az mdloby. Rano som si dala aj Lexaurin ale nejako mi nezabera. Uplne mam trasku v celom tele a bojim sa, uz ma zase aj prehana, ja sa tu dnes zblaznim, nezvladam chodit do prace, to je tak smutne......