Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

dada

Ahojte kocky.dobre ranko.Katisice si to zvladla aj bez lexaurinu,a to sa rata,ale moj nazor je taky,ze sice aj ja by som najradsej nebrala tie AD ale niekedy to bez nich nejde,a tym sa vlastne sami tyrame.ja prosim kazdy vecer Pana Boha aby stal pri nas,aby nam dal velku vnutornu silu,aby sme to vsetko zvladli a nech sa nam aspom postupne ulavuje,aj ked to nejde naraz.aspom krocik po krociku.dufam ze raz sa to stane,a my budeme zit plnohodnotny zivot,ako kedysi.takze holky hlavu hore,usmev na pery a s novym elanom do noveho dna.to prajem vsetkym co sme tu.Tani a ty ako sa mas dnes?ako ti je?ja mam opat roboty ako na kostole.uz mi volali aj z roboty,kedy pridem.idem sa dnes tam porozpravat co a ako.uvidime....drzim palce.ahojte Dada

katka30

Tanicka, Dada - tak som to prezila, neviem ako ale prezila. Nedala som si Lexaurin, lebo som mala potom tolko meetingov a stretnuti s inymi, ze ma to preslo. Ani som nemala ist kedy si pre ten Lexaurin. Je toho dost. Ale zacala som tam pracovat a mam predsa tri mesiace, mozem odist kedykolvek a vlastne aj potom, mne to je jedno. Ale ked ma ta praca bavi, len bohuzial iba vtedy, ked sa dobre citim, ked je mi na hovno, tak s prepacenim serem na vsetko a vsetko mam na haku. Idem si dat Xanax a idem spat. Dobru nocku vsetkym a budem sa modlit za nas vsetkych, nech nam to prejde a nech mame znova kvalitny zivot.

aaaaaaaa

5-6 piv denne je dost. Mohlo aj nemuselo ti to sposobit uvedene problemy. Alkohol je jeden zo spustacov psychotickych stavov. Napriek tomu drzim palce aby si sa z toho dostal, ved nikto si nezasluzi trapit sa. Bez liekov alebo terapie to ale pravdepodobne nepojde.

misiak

Ale ja som nebol ziadny ozran!
to je len domnienka.ale dobre mi tak.chodil som na par piv s kamaratmi.zabava a pod.dal som max 5-6 za den a tvrdy alkohol som vobec nepil.akurat to pivecko bolo kazdodenne ale nieje iste ze tento stav je s toho piva.ale clovek si nevyberie.:(

aaaaaaaa

Misiak, nemal si zacat pit, co sa teraz stazujes. Vsetko mas super, doma aj v praci, tak naco si s tym zacal, co si si chcel dokazat? To nevies co vsetko sposobuje alkohol a ze nic nevyriesi? Az ked je cloveku zle, zacne si vazit co bral predtym automaticky.

katkaxxx

misiak k tej poslednej otazke - keby sme to chapali a vedeli vyriesit lavou zadnou tak tu nie sme na tomto fore :)

misiak

Ano v poriadku.praveze mam skvelu manzelku s ktorou som stastny.skvelych rodicov ktory mi pomahaju.
a v robote bol dobry kolektiv aj ked tam boli urcite tlaky ale bral som to jenym uchom dnu druhym von.
myslim ze za tym bude ten alkohol lebo som pil casto.a prepuklo to vomne.
zrejme to chce cas.
v piatok idem na kontrolu tak uvidim co mi povie.ale zrejme to bez AD nepojde.
ale ved to nemam az take strasne.obcas ked si poviem ze mi nic nieje tak sa to zlepsi ale niekedy niesom dost silny.hlavne dnes.ako sa moze stastny a zdravy clovek takto trapit? chape to niekto?

katkaxxx

misiak - v tvojom sukromnom, rodinnom a pracovnom zivote je vsetko v poriadku? co tvoji rodicia? detstvo? priatelia? je tam vsetko v poriadku? ak nie moze to suvisiet s tym co prezivas

misiak

mne je dnes naopak velmi zle.nechapem to :(
ved som zdravy silny viem chodit a fyzicky mi nic nieje.ale v srdiecku ma trapi zial a strach.ako to mam prosimvas odburat?
v zaludku az neprijemny pocit smutku a strachu.chce sa mi stale plakat.vsetky vnutornosti sa mi trasu.ved uz bolo dobre.
co sa to stalo?