Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

trew

pre katku 30......no bola som pred pol rokom mna kardiologii..tam mi diagnostikovali prolaps mitr.chlopne....ale mne je často zle, bolí ma na srdci, pichá ma tam....a občas sa mi ťažko dýcha...je to hrozné..a mám veľký strach, že je to srdiečko....., ale lekár vraví, že je to určite psychikou..ale viete akí sú lekári...a pre Katkuxxx-chodím na terapie občas...aj AD mi nasadial lekárka..ale ešte ich neberiem..bojím sa nežiadúcich účinkov..ale asi začnem užívať..pretože sa fakt cítim nanič..a najhoršie sú tie bolesti pri srdci....pekný deň..kočky....katka, katkaxxx, ooo/táňa......aj ostatné...držte sa..paaaa

katkaxxx

katka30-tento postoj poznam, o mne to nevie nikto len priatel (ktory mi nastastie rozumie) pretoze keby som to povedala v rodine tak si pomyslia ze som blazon. Moji rodicia aj brat maju taky postoj, ze ludia co maju taketo problemy su slabosi a taki co beru AD su chudaci. Baby toto co ste precitali teraz prosim vas vobec neberte vazne, lebo to su sprostosti a my predsa vieme ako to s nami je. Takze Katka30 viem si predstavit, co prezivas. Ja dnes idem na terapiu, budeme hovorit o jednom z najhorsich zazitkov v mojom zivote, musim sa ale o tom porozpravat, lebo to v sebe drzim roky. Drzim vam vsetkym palce. Katka30, trew, laurika - skusali ste psychoterapiu?

laurikaaa

poslal ma tam psychiater,lebo mi zachytil bradykardiu,pulz 48,hned mi napisal papier ku kardiologovi,lebo vraj to nieje sranda,a ja som sa vzdy stazovala na srdce,az potom nastali panicaky,byva mi stale zle,takze idem dnes radsej tam...ozvem sa poobede ako som dopadla...strasne sa bojim...

katka30

trew - ked ta obvodak nechce niekam poslat alebo neriesi tvoju situaciu, vymen ho. Mala som nieco podobne a tu na tomto fore mi vlastne otvorili oci, ze nech s tym nieco robim. Aj som urobila, nepocuvla som obvodaka a isla som k psychiatrovi. Urcil diagnozu a dal lieky. Ak mas problemy, nedaj sa, no a co ked je to iba v tvojej hlave, ale vsetky ostatne choroby sa musia vylucit, aby si si bola na istom.

trew

laurikaaa..a teba poslal kto ku internistovi a kardiologovi?, mňa obvoďák nechce poslať nikde..a tomám aj prolaps mitrálnej chlopne..už tu o tom niekto písal..preto sa bojím, že tie bolesti srdca mám z toho....neviem..ako ďalej......potom napíš ako si dopadla u lekára...čo ti povedali pppppaaaaa

katka30

Tanicka, drzim ti palce. Inak aj ti zavidim_mas pri sebe cloveka, ktory ta chape a pomaha ti, kiez by aj ja. Ja ked poviem, ze zacina mi byt zle, odpoved je 'To zase, boze ty prestan robit a chodit do nemocnice a nech ta tam nechaju aspon rok, nech uz je pokoj, ved ty si uplny cvok'. Takze ja toho pochopenia az tak nemam. A to musim robit, lebo potrebujeme peniaze, lebo moj priatel nie je ten typ, co zaraba viac ako zena, skor to vzdy taham ja. Takze musim chodit do prace a prezivat niekedy peklo. Drzim vsak dnes vsetkym palce, mam velmi narocny den. Papa

ooo/táňa

Ahojky, ja som bola u psychiatričky ráno, zvýšila mi sertralin na 100 mg, ale mám to brať ráno... no uvidíme... priateľ bol so mnou, šli sme na kávičku, po obchodoch, pokúpili sme si topánky a prišla som domov úúúplne hotová, trasiem sa, idem odpadnúť, hlava sa točí, no horory... Doktorka povedala, že takéto stavy sa hospitalizujú tak možno po roku, keď sa nebude stav zlepšovať... že toto je kratučko, že len začíname... a terapeutka mi má spraviť nejaké testy na tú derealizáciu, že to zrejme plynie z mojej osobnosti, tak aby sa na tom dalo potom pracovať... v utorok mám terapiu, tak sa uvidí. Dnes ešte akupunktúru a dvanástej, uf...

trew

awojky.....bolí ma srdce.....máte aj vy takéto stavy...že vás bolí srdce??? akokeby som tam mala kameň..akoby mi ho niekto zvieral..je to nepríjemné a bojím sa,,,,,, pekný deň dievčatá.....ešte aj tep mám vysoký