Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
caute vsetci.....Vcera som si dala pivo,ja od tych tabletiek mam taky divny zaludok,chcela som aby mi poriadne vytravilo a pohoda,akurat ze v noci nemozem spat,tak spim dost cez den.....Tonina ja som na zaciatku barala kvapky seropram a rivotril,rivotril som si sama neskor vysadila,od toho som bola uplne malatna,uz som len spala....Potom som zacala brat zoloft a teraz beriem sertralin,mne vsetky pomohli,vsetky boli na baze serotoninu....no a zacala som jest kazdy den nieco sladke a pijem len magneziu,chodim na masaze,samozrejme ze sa citim lepsie ako v juny uz sa nedusim,to bolo priserne a to palenie pri srdci som uz nemala davno
USHI ja žijem s abstinujúcim alkoholikom, ale užili sme si svoje a viem, čo to je... ak sa chceš o tom porozprávať, napíš na mail: tatiana_f@centrum.sk
Mne cvičenie pomáha... veľká fyzická námaha určite nie, ale zadovážila som si stacionárny bicykel a každý deň šlapem, podľa mńa to prospieva. A tiež každý deň joga. Mne býva po takej primeranej fyzickej záťaži lepšie - samozrejme nie narobiť sa. A šport sám o sebe je ako jeden z faktorov, ktorý veľmi ovplyvňuje našu schopnosť nadobudnúť zase psychickú rovnováhu
KATKA30, teraz sa neuraz prosím, ale s akým debilom to žiješ? Vykopala by som ho z bytu aj zo života tak, žeby bol ešte týždeň modrý...
ushi....aj beries nejake lieky na ukludnenie?
Mne to vsetko zacalo, ako zomrela mama na rakovinu. Uz to bude rok. Zostala som sama doma s otcom, alkoholik. Dennodenne stres,... niet div, ze som z toho vsetkeho ochorela. Najhorsie, ked vam ludia nerozumeju, kazdy si mysli o tom svoje, neviete kde hladat pomoc... Ale ja stale dufam, ze casom bude lepsie.
Mne spotrovanie tiez na psychiku nepomaha, skor ma to zatazuje prip. sa mi zacne aj tocit hlava, ale aj tak niekedy chodim lebo chcem nieco robit pre fyzicku kondicku. Ale inak cvicit neznasam.
ushi...neviem ako druhym ale ja pri malej fyzickej aktivite zostanem zadychana a ostane mi zle, tocenie hlavy az odpadnutie, mozno som to vsak iba ja.
Boze, ludia. A ja som si myslela, ze nikoho nenajdem, kto preziva tiez taketo stavy. Citala som v Geu, ze pravidelne sportovanie robi tiez zazraky. Myslim aj na psychiku. Nema niekto skusenost?
katkaxxx, mne moj psychiater nedoporucil psychoterapiu, vraj mi to este voac rozbabre psychika a ze u nas su neni taky psychotrapeuti, aby ju potom dali dokopy, ze len zalepia nieco sekundovym lepidlom, ktore aj tak po case prestane lepit,tak neviem co mam spravit, ale tu v nasom meste som ani ziadneho nenasla, nemam soferak, tak mam aj dost stazenu situaciu s dopravou.