Úzkosť

ooo/táňa

Mne bolo dnes celkom fajn, a o štvrtej som úplne zhasla... totálne slabá, nič sa mi nechce, len sa čumím do blba... asi som si vyčerpala energiu alebo čo.. neviem. KATKA30 je kde?

zuzana12345

teda Miloš teraz si nás naštval,pretože každý deň si aspoň jedna na teba spomenula.Mne je dnes súper,navarila som a šli sme sa s manželom prejsť okolo priehrady a tiež sme zbierali šípky hoci neviem či to nie je skoro.Je prekrásne počasie hneď je človeku veselšie,bodaj by bola takáto celá jeseň.Veve stále sa motáš v bludnom kruhu s ktorého sa sa ma nevieš vymotať máš rada priateľa ale komplikuje ti život.Je na teba dobrý ale zároveň je nezodpovedný.Budeš sa musieť rozhodnúť hlavne kvôli svojmu zdraviu.Takýto život nie je ľahký tak si ho ešte viac nekomplikuj.Ty hlavne potrebuješ kľud a pokoj aby si sa mohla venovať svojej malej a nie riešiť takéto problémy.Porozmýšľaj nad tým,či má takýto vzťah perspektívu do budúcna neži len pre súčasnosť rátaj s tým že tvoja dcérka bude rásť a ty budeš potrebovať oporu a nie riešiť finančné ťažkosti tvojho priateľa.On by si mal tiež vstúpiť do svedomia keď vidí aký je tvoj zdravotný stav

Veve

Ahoj Táňi
Máš pravdu ak sa nezbadá tak sa nepohne ďalej.Ale to on musí na to prísť sám.Raz si možno uvedomí ako svojím správaním ma stráca.Môj priatel nie je ako môj otec pretože je ku mne iný.Vie byť citlivý, jemný,tolerantný, vie ma pochopiť čo môj otec vôbec nie.Môj otec sa ku mne zle správal ale môj priatel až tak nie.Áno má svoje chyby ale aj tak svojho priatela ľúbim.A to je na tom najhoršie pretože sa mi ťažko od neho odputáva.Neviem či má zmysel byť s mojím priatelom ale viem že nechce stratiť našu malú ani mňa.Všetko sa uvidí časom, či sa bude snažiť.
Včera som mala po dlhej dobe miernejší ale hrozný záchvat.Tak som si dala Lexaurin.Bola som z neho oblbnutá a hlavne ospalá.Teraz mi je už lepšie.
Pri záchvate som mala pocit akoby mi niekto velmi chcel ublížiť a ja som sa strašne bála.Mala som príšerné tlaky okolo spánkov a dosť som sa triasla.
Viem prečo som mala ten záchvat...pretože som sa dosť trápila a tak sa to muselo nejako prejaviť.Ja mám bohužial takúto blbú pohavu že sa vela trápim a viaceré veci si pripúšťam k srdcu.

ooo/táňa

VEVE každý má svoju cestu a svoj kríž a ja verím, že aj moc rozhodnúť o svojom živote... ja by som sa s tebou nevymenila, hoci mi je fest zle... ale pre každého je najhoršie to jeho utrpenie, lebo žiadne iné neprežíva. Vybrala si si bohužial chlapa podobného svojmu otcovi... a ja mám naozaj dojem, že sa s ním nepohneš z miesta...

ooo/táňa

ZUZKA tak začínam piť ten čaj... inak tá stránka je dosť čudná... objednala som si aj iné čaje a ani na ich ani na tej stránke nie je uvedené koľko lúhovať a ako často piť... ani faktúru mi neposlali, čudná firma

ooo/táňa

DADA ahoj... neviem, či mi zabrali, asi ešte nie, mám zvýšenú dávku len 3 dni, ale sa mi zdá, že je mi trochu lepšie, len teda závrate mám parádne... fakt hlava sa mi točí fest... a teraz ma ešte aj k zemi tlačí z toho počasia... no ale aj horšie dni som mala, takže ideme ďalej..

dada

ahojte vsetci,prajem pekny den.holky co nove?Tani,Andulik,Kati atd.ako sa citite?ja ako beriem tie nove lieky,celkom sa da a pritom ich beriem 4den.uz nemam ani take zavrate,rychlo zaspim,a ked aj pride na mna atak,tak si pomyslim ze je to len v mojom podvedomi,a snazim sa na to nemysliet.Tani tie liky ti zabrali?ak nie skus povedat lekarke ked pojdes na kontrolu,nech ti predpise"ansilan,ludiomil,lexaurin..ja ten lexaurin ani neberiem,lrbo dobre spim.mam ho brat na noc...vyskusaj.aj mne zabrali asi az 7 lieky....nechcem to prechvalit...ahojte a drzim palce,nech sa nam uz v zivote zacne darit.a co je s Milosom????