Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mozno Zuzi mas pravdu,ze som sa dala vypisat z PN,hoci aj tam sa mi to obcas stane,ale povedala som si,ze ked budem visiet vo vzduchu ako netopier,tak to musim zvladnut.Tani aj mne sa toci hlava ale sa snazim stale nieco robit.jednoducho musim,a fakt potom ta myslienka ze raz sa vsetko na dobre obrati,ma posuva dopredu.tak hlavu hore.Zuzi prosim ta aky je to autogenny trening,alebo ta progresivna svalova relaxacia?prosim ta popis mi to...dakujem a drzim palce vsetkym....
DADA ahoj, ja som malé také príjemné dopoludnie, s malou sme navarili, nasmiali sme sa, úplná pohodka, ale teraz po obede akoby ma ovalilo a presne to isté čo včera, zo sekundy na sekundu zmena, neskutočne sa mi točí hlava, úplne plávam aj s dlážkou aj s gaučom, horory. Neviem vôbec, čo s tým....
Ahojte,to ma mrzi, ze u vas je zle pocasie, u nas je pekne slnecno, ako citam, tak aj u Milosa. My nie sme na Slovensku, ale ja sa chystam o tri tyzdne znovu domov, lebo dcera zle znasa novu skolu a nechcem aby uz od 7-mich rokov vedela co je stres a uzkost. Aj financne sa mi lepsie oplati byt doma na Sk, hoci manzel ostane v zahranici a nebudeme spolu, no neda mat vsetko. Ja mam zle stavy uz len sem tam, neberiem ziadne lieky, ale ani nemam paniku, len obcas take stiahnute hrdlo a akoby hrcu v krku, ale ked to pride viem ze treba nemysliet na to, nepozorovat sa a robit nieco, nesediet a nepremyslat ako sa teraz citim. Dada, mozno je to lepsie, ze si sa dala vypisat z PN. Ako sa citis v robote, mas aj tam dake zachvaty uzkosti? Baby, niekedy mam pocit, ze len papkate lieky a stazujete sa, aj ked to dobre padne v tej chvili mat to komu povedat alebo napisat. Neskusali ste autegenny trening alebo progresivnu svalovu relaxaciu? Je mnoho sposobov, ako sa z uzkosti a paniky dostat, je to mozne, ale asi najdolezitejsia je viera v to, ze sa to podari. Prajem Vam vsetkym vela stastia.
ahojte kocky.vcera mi bolo fantasticky,bola som v hore na hriboch,na jablkach,ale dnes mi je pod psa.hlava sa mi toci,mam hu dutu.mozno to je aj tou zmenou pocasia,ale zase sme sa rafli s priatelom...uz ho nemozem ani citit.a nechce a nechce odist.ja neviem kedyto vsetko skonci.musela somsa dat vypisat z PN,lebo mi volali z prace ze ma prepustia.uvidim ako mi bude.dufam ze to zvladnem.no vitaj Milosi,kde si sa tulal?a Tani ty ako?tak velmi chcem aby sme sa mali uz dobre.mozno sa to aj nam casom stane,len treba verit.zatedy sa majte,drzim palceky....
caute baby, ako sa mate? no ja mam dnes taky upratovaci den.. je tu v BA dost skaredo a dost sa schladilo :( poobede ma caka navsteva u tety a vecer mi pride moj drahy domov (bol na vikende u mamy) :) ake mate vy plany na dnes? :)
Ránko... mne je tiež najhoršie ráno KATKA. A dnes sme ostali v posteli až doteraz, sme si čítali a rozprávali sa - máme tu aj malú - takže som trochu oťapená. Tie ranné stavy čo popisuješ veľmi dobre poznám... a dnes ešte to počasie... A zub ma bolí predný a mám ho opuchnutý, no hotovééé... Ale verím, že sa vyčasí a so mnou to tiež pôjde vpred :) Pekný deň všetkým... a píšte, nech vieme o sebe...
AHOJKY, ja pisem az teraz. Som uplne vycerpana z celeho tyzdna, upratala som dned cely dom a cakala mamu aj priatela, kedze bolo obaja v praci. Boli sme nakupovat a tolko hovadin som si kupila. Bolo mi celkom fajn, sem-tam som mala pocit, ze uz uz to na mna ide, ale snazila som sa premahat ako sa len dalo. Teraz som si dala xanax a idem do postele, uz sa aj tesim. Mne je asi najhorise teraz rano, lebo sa budim a hrozne mi vzdy tlce srdce, akoby mi malo vyskocit, mam ho hlave, v nohach, rukach a velmi rychlo bije. Troska sa chvejem, prejde mi celym telom mraz alebo niekdy naopak teply pot, zlaknem a radsej hned vstanem, lebo zacinam panikarit. Potom sa uz rozbehnem a fajn to pominie. Najahorsie je, ze sa to za den vracia a vracia. Ale co uz, idem spat s mojou knizkou. Prajem krasnu nedelu vsetkym sikovnym zenam (a par muzom) co obohacuju toto forum o dobru radu, povzbudenie, porozumenie a odvahu. Spinkajte dobre.
MILOŠ v pohodke, ja sa neštvem... rada ťa´"vidím". ADULÍK torta bola na počudovanie veľmi dobrá (napriek môjmu pocitu) a dnes som mala aj taký celkom v pohode deň... síce točáky boli, ako inak, ale inak som celkom spokojná... nie je totiž derealizácia...kiežby každý deň bol minimálne takýto...
Ahojte vsetci,Tani torta bola urcite fajn, sikulka si...inac, dnes som vstala, celkom sa dalo,ale uz pred obedom mi zasa pislo zle,slabost, trasenie, tocaky, a kedze soom potrebovala fungovat mimo domu, tak som do seba hodila neuro a islo to uz fajn...len ma stve, ze som dala zasa ten neurol, len dufam, ze to je pred menstruaciou...tak sa mi drzte vsetci, pekny zbytok vecera...
Obcas si precitam toto forum, niekedy nieco napisem, mam pocit ze niektore z Vas uz poznam dlhsie. Teraz som po dlhcom case znovu prisla medzi Vas a prve, co ma napadlo bolo... a kde je Milos? Prelistovala som niekolko stran dozadu a Milos nikde, tak som si pomyslela, ze je asi niekde ( na Slovensku? ) Takze Milos, ak si myslis ze nic, tak ano, myslime tu na Teba, neboj sa . A nedas daku jesennu basnicku? Sorry, to bol zart. Myslim, ze to na tvoje odporucanie som si skoro pred rokom kupila knihu Ako sa zbavit stresu a depresie bez liekov. Ak si teda dobre pamatam. Velmi mi pomohla, vdaka. Ani netusis, kolko ludi Ta pozna a mysli na teba, nie len ti, co sem pisu pravidelne. Pekny vecer prajem vsetkym.