Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No nie tak celkom nova, par dni vas predsalen citam, no je toho dost vela. Niekedy to vie povzbudit, inokedy este viac zdeptat.
Ja som tu nova, nepostrehla som. Ale velmi sa tesim. Niekedy, ked to citam, uz prestavam dufat. Super, predsa ma zmysel proti tomu bojovat
USHI veď sem píšu aj takí, čo sa z toho dostali...Zuzanka65 napríklad, aj iní tu boli... určite sa to dá, aj mne sa točí hlava ako šialená, ale ideme ďalej...
Mne je tiez od vcera ovela horsie. Ale suhlasim s tvrdenim, ze ako sme sa do toho dostali, tak musime z toho aj von. Nieje mozne, aby to tak bolo stale. Mozno keby tu napisal aj niekto, kto sa z toho dostal. No ale taki ludia sa k tomu radsej asi nevracaju. Tak zelam nam vsetkym vela sil. Majte sa pekne
no caute kocky.dnes som bola v praci.a dalo sa ale je to jeden z mala dni ked je mi fajn.som zvedava aky bude zajtrajsi den.viete prisla som nato,ze ked mi je blbo.tak si sama pre seba poviem,ze vlastne to vsetko sa odohrava v mojom podvedomi,a mi vsetci co tu mame taketo problemy,tak sme ale fest zablokovany.myslim si ze ako sme sa k tymto nasim stavom dopracovali,tak sa musime z toho aj dostat.podla mna je topodobne ako ked sa napriklad udrieme.boli to ale casom to prejde.ja viem ze je to velmi jednoduchy priklad,bodaj by to bolo take jednoduche aj s tou nasou psychikou.ja sa tiez nechcem zmierit s tym,ze by som do konca zivota mala brat lieky.pevne verim ze sa to vsetko da na spravnu cestu.tak co nam ine zostava Tani,Kati,Zuzi a vsetci co sme tu?len s tym bojovat,nenechat sa porazit,a hlavne ZVITAZIT!!!drzim palce ahojte..
Ale no, Katka30 čo to je za reči... to je úplne normálne, že keď je človeku na figu, tak ho nič nebaví... Ja som bola v Blave na otočku na onkológii na kotrole - šecko v porádku :) Len bol trochu smutný, že ma zas trápia tieto točáky a úzkosti, ale prízvukoval mi, že to pomaličky bude prechádzať. SUNNIE tebe keď sa to vrátilo, tak koľko ti trvalo, kým ti nastavili liečbu?
Dufam, ze mi nezacinaju nejake depresie, lebo to by som sa asi uz......
Ja som tiez chcela uz mat babatko,plnaujeme to dlho, ale ked prislo tot, neviem ako to zvladnem. Teraz som na liekoch, ale ked ich uz nebudem brat, neviem ako zvladnem tehotenstvo, ked to na mna pride, co potom spravim? vela otazok a malo odpovedi sa teraz premieta v mojej hlave. Idem teraz do prace a zase ma zacalo boliet brucho. Uz sa neviem te4sit z nicoho, aj keby som mala miliony, mne to nic nehovori.....
Neviem, tazko povedat ci do konca zivota. Si myslim ked to uz mam roky, ze to mozno budem mat s mensimi alebo väcsimi prestavkami asi do konca zivota. To by sa asi stal zazrak keby mi to len tak preslo, ale jeden nikdy nevie, dufame v to asi vsetci :-)
My babatko zatial neplanujeme, ale jasne ze potom lieky brat nebudem moct, uvidim podla potreby. Mozno akurat budem mat dobre obdobie.
K tym liekom, preco si myslite, ze tie lieky budete brat do konca zivota? Mate to lekarom potvrdene? Predchadzalo tymto problemom nieco alebo to jednoducho prislo?Ja planujem babätko, no neviem ako to pojde