Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Zuzka ahoj... robotu som nenašla, moc sa tomu ani nevenujem, no ale však ja robotu mám, takže sa mám kde vrátiť, až tak mi to nesúri... ja som mala včera poobede atak, taký menší, dobre zvládnutý, ale odvtedy sa neviem z toho vyhrabať. Točáky a odpadávačky a chuť len spať a spať... no hotovo

zuzana12345

Ahojte,nemôžem povedať že mi je hrozne zle,ale nie je mi ani extra dobre a to som si ešte pred týždňom myslela že som už v pohode.Tento týždeň bol pre mňa dosť ťažký,ale už sa z toho dostávam,len sa mi stále točí hlava.Keď mi bolo tak blbo tak som sa snažila pozitívne myslieť a vôbec sa mi nedarilo mne sa totiž vôbec nedalo rozmýšľať.Ako je to s vami dokažete vtedy normálne rozmýšľať a komunikovať?Mne to nejde ja som si toho vedomá ale nedokážem to nijako ovplyvniť a vtedy ma hrozne začne bolieť hlava to je presne to čo písal/a/dp.Teraz mám v práci opäť stresy,ale snažím sa to nejako neriešiť vo vnútri si hovorím že nejako bolo a nejako bude že mňa moja robota nemôže priviesť tam kde pred rokom,sú aj horšie problémy ako pracovne a hlavne príjemnejšie veci na ktoré sa treba zamerať.Ozaj Táni našla si nejakú robotu?

ooo/táňa

Čo to? večer tu skoro nik nebol? Ja mám zas hroznééé ráno - ako každé v poslednej dobe :)Snáď sa máte lepšie. KATKA30 ako?

Veve

Ahojte
Katka30 prečo sa nerozídeš so svojím priatelom keď sa takto ku tebe správa?On nechápe čo to je keď ti je zle.Ty potrebuješ mať nejakeho človeka ktorý ťa pochopí a hlavne psychicky povzbudí a dodá ti odvahu s tým bojovať.Ja na tvojom mieste by som mu riadne vynadala.
Môj priatel sa našťastie ku mne dobre správa.Keď som mala záchvaty ma ukludňoval, objímal a povzbudzoval.
Viete aký bol dnes deň?No predsa liga za duševné zdravie.Ja som o tom nevedela až keď som pri kauflande zbadala dve pani ktoré mi dali leták.Liga za duševné zdravie sa týka všetky psychické problémy.
Takže sa zatial majte:o)

sunnie

Je to v nasich hlavach, ale ako to z nich dostat, ze ano....
Ja som si tiez najprv myslela ze mi to prejde aj bez liekov, ani som si nechcela pripustit ze by to mohlo byt take vazne, ale potom mi uz bolo tak zle, ze som musela zacat brat AD (a vdaka za to, lebo bez nich by som tu uz mozno nebola). A ked som ich vysadila sa mi to vratilo este silnejsie.
Uz som sa zmierila s tym ze to bude (mozno) takto cely zivot ale snazim sa s tym zit lebo su aj dobre dni. Keby neboli, tak to uz mozno davno vzdam. Nechcem sa takto trapit a v kutiku duse verim ze sa z toho mozno raz dostanem.
Terapia mi tiez nepomohla, nevidim v tom zmysel sa niekomu spovedat a rozoberat svoje pocity a aj tak mi dotycny nepomoze pokial si nepomozem sama. Ale pokial ma niekto dobry pocit ze mu to pomaha, tak preco nie - terapia, akupunktura, cvicenie atd. Treba vysksusat vsetko co vas pozitivne nastartuje :-)

dp

mozem sa spytat, ja mam podobne problemy, beriem lieky.ide o to,ze ked sa musim na nieco riadne sustredit,ako napr pri pisani diplomky,zacne ma boliet hlava.aj vam sa to stava??cim to je?

ooo/táňa

ja sa snažím to pitie dosť dodržiavať, také dva litre určite, ale snažím sa aj viac... len pijem málo minerálky, to chcem napraviť

ooo/táňa

Tak som si vyšla s priateľom na pizzu... hororyyyyy... totálne v ataku som bola, som ho videla len v takej hmle, aleuž to poznám, tak som nepanikárila... išli sme sa prejsť potom, trošku mi to pomohlo a potom sme boli ešte pol hodku s kamošmi a zrazu som na všetko zabudla... kopu ľudí okolo mňa, ja hneĎ zabudnem, že mi voľačo je... len čo odišli, tak som si znova uvedomila, že mi je zle... ach tie naše hlavy :-) je to fakt sranda čo telo dokáže s nami robiť

dada

Tani kolko vody vypijes cez den?ja velmi malo,mozno to je aj tym jedno navazuje na druhe,pocasie+tekutiny.ja som sa dala do pecenia kolacu,uz je v rure...uvidim ako mi bude dalej,lebo tiez sa mi toci hlava...drz sa nic sa nam nestane neboj...len netreba prepadat panike...