Úzkosť

monika9

caute,tak ja ani neviem jak sa citim,dost by som spala ale cez den v noci chodim spat okolo jednej....ideme dneska na obed do restiky-inak stale chudnem,potom veterinarovi a kuknut fenku pre mojho havka,chcem mat parik,boze jaky je uz velky,ale vobec sa nepodoba na jazvecika,vyzera jak steniatko vlciaka....potom ma cakaju nakupy a farbenie vlasov.....pozerala som brigady na nete,no asi by ma bavilo robit promoterku je to len 3 dni v tyzdni ako vela by som nezarobila ak by som chodila kazdy tyzden na tri dni tak za mesiac okolo 12tisic by som mala.Uvidime....

ooo/táňa

uf, ja od rána v jednom kole... išla som do obchodu, lebo som chcela mame upiecť tortu, ale len čo som prišla domov mi volal kamarát, že ideme do Hrozenkova niečo vybaviť, tak sme frčali... teraz sme prišli, ešte tu bol na kávu, teraz rýchlo pečiem korpus a hlava sa mi tak neskutočne motá, že už ani poriadne nevidím a čakám kedy kde padnem... no bohové... mama príde o hodinu a to je prekvapko pre ňu a snáááááď to stihnem

dada

Ahojte kocky.ako to tu citam mate zmiesane pocity.ja som na tom tak isto..ale co uz.vzdy si pomyslimeste nebolo tak zle,aby bolo horsie..je mitak vseliak,len nie ako by malo byt....holky drzte sa mi idem zehlit ahojte zatedy dada

zuzana12345

43 je to antilipidový čaj a viac si o tom prečítaš na biomajak sk,alebo si daj do googlu antilipidový čaj stojí 450sk

zuzana12345

Katka30 u mňa bola práca spúšťačom mojej choroby tiež som od rána do večera sedela len tam,ešte že mám na to tolerantného muža iný by ma asi vyhodil z domu.Neustále stres a tlak ešte aj v noci som sa budila na to že niečo v práci nieje v poriadku.Preto si teraz hovorím,že mi to je už jedno a nejak prácu neriešim. Katkaxxx najlepšie je si dobre porevať.Ja som tento týždeň doobeda sama doma tak si spríjemňujem doobedie plačom a to pravidelne každý deň dostala som menzes tak to bude aj tým.Všetko mi je ľúto a som až neprimerane citlivá,dúfam že to čo najskôr prejde.Nemám to však každý mesiac,jednoducho niekedy sa v tebe nahromadia emócie a musíš ich nejako dostať von.

katkaxxx

ah baby, to je strasne, ja uz asi prasknem od emocii.. otec mi po dlhej dobe a po vela konfliktoch a surovosti a ignoracie z jeho strany povedal (resp. napisal cez skype) ze ma ma rad, stale tak ako vzdy.. no a samozrejme ja do revu, tak som rychlo zatvarala dvere na kancelarii, aby mi sem niekto neprisiel. hrozne je na tom to, ze ja si nemam ani kde poplakat, u babky nemozem (u nej byvam), lebo sa ma bude vypytovat co sa deje, v praci logicky tiez nemozem a potom to v sebe vsetko dusim a ide mi od tolkych emocii prasknut hlava. no baby a teraz poradte.. :(

katka30

ahojky....ja som este len vstala, vcera len praca a praca. Celkom mi je teraz okej, ale mne sa to moze zmenit aj stokrat cez den, takze povedat si, ze dnes je mi dobre, to nemozem nikdy. Stale som na tych troch liekoch, idem k doktorovi az za dva tyzdne. Inak nasla som iba jedneho jedineho psychoterapeuta u nas a to sme neni az take male mesto, v kupeloch. Pojdem sa tam zajtra pozriet, urobim si prechadzku, inak mne prechadzky velmi chybaju. Ale dnes uz je piatok, tak to nejako doklepem, ani neviem ci sa citim na vikend. Vy ano?

katkaxxx

caute baby, ako sa mate dnes? ja nie idealne, ten atak co som mala vcera ma rozhodil trochu.. ako nebolo to prijemne, ale tak viem ze sa mi nic nestane a ze to prejde, ved aj preslo. lenze odvtedy sa citim tak akosi slabsie alebo vystrasenejsie. ale ked sa stale okolo mna nieco deje, zase stresy v praci, doma to tiez nie je ruzove atd atd..no nic, musim si cez vikend poriadne oddychnut.. sunnie - terapia nie je o tom ze len rozoberas svoje pocity, je to o tom, ze sa tie pocity naucis zvladat a postupne ta nebudu trapit tak ako predtym a budes ich lepsie zvladat, nebudes tiez reagovat na urcite situacie strachom, pretoze sa to odnaucis. ako myslis ze sa liecia fobie? ked sa niekto boji vysok, tak proste nestacia lieky, ten clovek musi v tych vyskach pravidelne byt a zvyknut si na to ze sa mu jednoducho nic nestane. Tak je to aj s ostatnymi vecami. Mozno si nemala dobreho terapeuta, ja neviem, ale rozhodne sa to povazuje za jednu z najvyznamnejsich foriem liecby, ak nie prave tu najvyznamnejsiu :)

zuzana12345

Tani až je to ten čo som mala ja,ja som ho pila v prvý týždeň tak že som ho luhovala v 1L vody 10 minút ale ta voda musí byť vychladená na 80 stupňov a potom už len v 1/2L.Len sa spočiatku nevyberaj na dlhšie prechádzky,lebo má močopudné účinky.