Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Čaute
Baby niekedy by som si vaše problémy vymenila.Čo by som dala za to aby som aspoň jeden deň povedala že som šťastná...no šťastná nie som.Mám moju málu Veroniku a som rada že ju mám:o)Ona je mojím slniečkom:-)To je jediné šťastie ktoré mám.
Vo vnútri trpím...nedokážem sa z tých problémov dostať.Nemám chuť žiť ale kôli malej som tu.Niekedy sa pýtam Boha dokedy tu budem prečo na nechce zobrať na druhý svet.Naozaj už nevládzem...
S priatelom to asi nemá budúcnosť, tato dnes nadával a pýtal sa ma prečo sa nechcem vydať.On ešte nevie že má môj priatel dlhy.Keby o tom vedel tak by ho dorazil a možno by mu zakázal ku nám domov chodiť.Som ako v začarovanom kruhu...už nechcem takto žiť!!!!!!!!!!!!Prepáčte ale mám riadnu depku:o(

ooo/táňa

ADULÍK áno, stihla som, torta je v chladničke, bohvieako sa myslím nevydarila, ale tak mamu poteší isto :) Mne sa bohovsky točila hlava poobede, som plávala aj s podlahou, no neskutočné.. už je trochu lepšie.

adulik

Ahojte vsetci, resp. vsetky, dnesny sen som sice robila, ucila, ale tak mi je teraz zle, no zasa raz, tazko sami dycha, ale mam pred menstruaciou, tak to je tie dni pred strasne u mna...no,co uz, mozno dam neurol...inac, cosa tyka vahy, ja priberam, rada by som sa vymenila, aj ked ono to u vas tiez zrejme pre va nie je nic moc..co uz narobime..tak zatial sa majte, inac Tani, ako dopasla torta, stihla si ...pa

sunnie

ja by som si to s vami na chvilu rada vymenila nech sa aspon vratim na povodnu vahu :) ze akurat ja musim mat taku smolu ze priberam z AD namiesto chudnutia.
Monika, tych 47kil uz je dost malo na tvoju vysku, ale zase ked pises ze si vzdy bola chuducka tak moc si oproti povodnej vahe neschudla.

ooo/táňa

ja mám 180 cm a bežnú váhu mám 60-61kg, podotýkam, že ani počas chemoterapie som neschudla toľko, čo teraz... Dnes mám 58, ale u mňa každé kilo dolu vidieť... no neviem, čo s tým jedlom... ona mi tvrdí, že ako bude nastupovať účinok liekov, tak sa mi vráti aj chuť do jedla...

monika9

zanedbatelne??vsak ja mam 170cm a uz len 47kil.....a klesa mi to aj na 46kil ked jem menej,animne moc nechuti ale za to jem,nutim sa aj vecer jem a chudnem aj tak,aj sladke a nic......ako nikdy som nemala viac ako 50kil ale teraz ani to nemam......teple jedla mi prestali chutit,napinalo ma pri vareni ale uz to nastastie preslo.......

ooo/táňa

Monika ja tiež chudnem, už skoro 5 kg, ale doktorka povedala, že to nič nie je, že to je zanedbateľné... ale ani jesť mi nechutí, tebe áno? ale najhoršie, že ani hladná nie som...