Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Katka30, tak ja by som to vyliecenie tiez rada stihla este pred dochodkom :-) Co uz potom ked budem stara, chorlava, teraz si chcem uzivat a byt v pohode :-)
Katkaxx aj ja som mala ist povodne na ten koncert, ale nakoniec mi do toho nieco prislo tak nemozem ist :-( Potom zreferujes ako bolo a ci to stalo zato :-)
Tak mne pomohli len lieky. Ziadne terapie u psychologa, cajiky, vitaminy, cvicenie atd. - to je tak len pre lepsi pocit. Radsej byt na liekoch a relativne OK ako sa trapit bez nich, ale to je moj nazor. Ked som ich vysadila, vratilo sa mi to dvojnasobne.
Jasne ze to nie je ziadna vyhra, tiez som si nemyslela ze ich budem niekedy brat a dokonca dlhodobo, tiez sa s tym tazko zmierujem. Ale co mam robit ked mi nic ine nepomaha a ja sa nechcem citit zle?
Ked mi je najhorsie, tak sa snazim vzdy niecim zamestnat, idem von atd. Nie vzdy mi to prejde, ale niekedy to pomaha.
tak co sa tyka tych liekov..ja som vzdy bola proti nim a nikdy som necakala,ze ich aj ja zacnem brat.no ale stalo sa.a nechcem a nezmierim sa s tym, z ich budem brat do konca zivota.je to obmedzenie, nemozem si ist sadnut s kamoskami na vino, nic..tak na sebe pracujem, cvicim, behavam,relaxujem..ako sa len da.a hlavne sa na to snazim nemysliet.ako vy bojujete proti tomu??a to bolenie hlavy..nic moc...
ahojte.......zase je pondelok, este len som zacala chodit do prace a uz sa mi nechce:-))))) Pocitam dni, hodiny a ani neviem do coho do akeho casu ich pocitam, neviem uz asi chcem byt stara pani, dufam, ze potom uz budem mat psychiku vyliecenu, budem na dochodku a strikovat:-)))) To su vizie, vsak?
Dobre ranko baby, ako sa mate? mne je dnes trosku horsie, lebo mam stale doma stresy a este mam aj pred "zenskymi vecami". Rano praca, potom skola a potom utekam na koncert Alicie Keys :D :D co dnes mate vy na plane?
Ahojte, vsetci...pozeram,ze sa mameraz hore a tak sme zasa dole.mne dnes bolo tak celkom normalne, ani dobre, ani zle, no dalo sa, len teraz sa mi vecer tazko dycha...no dnes som bez neurolu, tak aspon jedno pozitivum, no nech to neurieknem, esste nie je koniec dnicka...tak dobru noc vam prajem vsetkym, a prijemny zaciatok noveho tyzdna
Skus vyhladavac, ako pise Tana, je to narocne popisovat, ale ucinne. Pracovna terapia tiez super zabera, ide vsak o to co robis, niekedy ta domace prace dokazu tak zdeptat, ze sa ti ani nechce zit, nie to este nieco robit. Ak najdes cinnost, ktora ta skutocne bavi, tak mas vyhrate. Pisali ste aj o cviceni. Mna predstava aerobiku desi, ale joga mi vyhovuje. Treba hladat a najst pre seba to prave, kazdy sme iny a kazdemu vyhovuje nieco ine, len to najst. Vela stastia v haldani.
no ja so od toho poobedia vôbec neviem prebrať k životu... ma tu obchádzajú ataky, snažím sa nemyslieť na to a robiť niečo iné, veď to poznáte, no ale je to hororové, došlaka
DADA to je veľmi náročné takto v krátkosti popísať tie techniky... skús si to hodiť do vyhľadávača, iste to tam bude popísané... to sú také uvoľnovacie cvičenia