Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ako sa dnes citite???? tanicka ako ti je????
Ahojte, vlastne u mna dobre ranko. Neviem co je, ale pravidelne teraz spavam 10 hodin, moze to byt od Xanaxu co si davam na noc? Ale aj tak som dobre rozbita.....
božinko ja musím ísť zubárovi, tak som z toho roztrasená... normálne sa zubára nebojím, ale toto je predný zub, minule mi ho robil asi štvrť roka, kým mi ho zavrel a povedal, že ak sa mi to vráti, tak asi bude potrebná resekcia... no a teraz.. jemine...
Ahojte vsetky, no moj den bol dnes o nervy, bola som v robotke, okolo obedu som brala uz neurol, tak pred vecerom zasa, no muka..dlho som nemala taky zly dnik, tak som bola zahrat vojejbal, tam bolo ok, no po neuroloch, teraz ked uz som domca, zasa muka, tazke dychanie...no, co uz, mam pred zenskymi vecami, tak dufam, ze potom, to bude lepsie...tsk vam prajem pokojnu dobru nocku
Čaute!!!!!!!!!!!!!
No konečne sa tu objavil aj Miloško.Tak tebe zvýšili dávku.Ja idem psychiatričke až koncom tohto mesiaca.
Katka30 neboj sa mať bábo.Skús sa na to spýtať svojho psychiatria a uvidíš čo ti povie.Ja keď som sa na to pýtala svojej psychiat.tak mi to moc neokporúčala.Keď som nepánovane otehotnela tak som ich musela vysadiť.Počas tehotenstva som sa cítila po psychic.stránke dobre-akoby mi to moje úzkosti utlmilo.Až ku koncu tehotens.som sa cítila blbo...keďže som bola aj dlhšie v nemocnici.Keď sa ti narodí bábätko tak budeš celá šťastná že ho máš.Odkedy mám malú tak sa mi to postupne môj psychic.stav upravuje.Ale ešte mám so sebou čo robiť.
Mna toto forum nedeprimuje, neberiem to negativne ked sa niekto postazuje alebo vyjadri co citi. Aspon viem ze nie som sama a to mi prave naopak pomaha. Jasne ze by bolo lepsie keby sme taketo problemy nemali, hned by bol zivot krajsi.
Vzdy ma zmysel proti tomu bojovat. Su zle dni ked clovek uz nevladze ale nadej umiera posledna ako sa hovori. A aj ked sa z toho mozno naozaj nikdy uplne nedostanem, tak mam predsa aj dobre dni kedy urcite stoji za to zit.
Katka, bud teda prezit tehotenstvo a kojenie bez liekov (ja si to tiez neviem predstavit) alebo na nejakych slabsich menej skodlivych liekoch. Nemyslim ze kazdej babe co je tehotna vysadili AD.
Ja ked som prestala brat AD a zacalo sa mi to vracat tak som sa najprv trapila par mesiacov sama (lebo som stale dufala ze sa to zlepsi) ale ked to bolo cim dalej horsie, isla som k lekarke, hned mi dala lieky a nejaky cas zase trvalo kym zabrali. Je to beh na dlhe trate...
LOLA no... neviem, či tu niekto trpí konkrétne sociálnou fóbiou... ale veď ty sama si napísala, čo máš robiť - vyhľadať pomoc. Navštív psychológa, skúste terapie. Ak je to skutočne zlé, tak aj psychiatra, nech ti dá lieky. Určite nezúfaj, sociálna fóbia je liečiteľná,len treba začať. Osobnú skúsenosť s tým ale nemám, tak ti k tomu neviem veľmi poradiť. A tí ľudia, z ktorých máš strach, tak to sú predpokladám cudzí ľudia... alebo sa to týka všetkých? Aj blízkych, známych ľudí?
USHI ja viem, ja ťa evidujem :) Aj o tom, že niekedy to tu povzbudí a niekedy naopak... ja tu tiež nie som častokrát pozitívna a točím sa v kruhu už 4 mesiace a nie a nie z neho von, niekoho to iste môže deptať (veď mňa samú miestami tiež)... ale napriek tomu verím, že sa z toho dá dostať, že je to len otázka času a trpezlivosti (a ja som hrozne netrpezlivá)
Ahojte...mam velmi vazny problem...trpim hroznym strachom z ludi.Vecsinou sa to prejavuje tym ze sa hrozne spotim,tazko dycham,mam vysoký tlak,búši mi srdce atd. Nemôžem normalne fungovať,niči ma to a bez pomoci to sama nezvladnem...ak mi niečo(hocičo) viete poradiť,velmi mi tym pomôžete.Ďakujem