Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte,dlho sm sa nezvala ,ale robim v zahranici, tak sa mi vzdy neda,bola sm na tom internom,vsetko ok,nic mi nezistil akurat dost nizky tlak.ku kardiologovi mi nedal ani odporucenie,vraj nema preco.tak som s kludom isla do prace,d rakuska,v pondeelok som tam ran prisla,cely den som mala neuveritelnu uzkost,isla som spat,v noci som sa zobudila na hroznu nevlnost,slabost,myslela som ze infarkt,hned sme zavolali rettung,hned ma zobrali na vysetrenia do nemocnice,ekg,krv,ci fakt nie srdce,ale vsetko negativne.zaver,vycerpana...teraz som uz doma oddychujem ...prajem vam baby krasny den...a pohodovy...
čawte, ja som mala včera taký dobrý deň... po dlhej dobe... som sa hrozne tešila... dnes som sa nemohla vymotať z postele, takže som si spôsobila, že som riadne oťapená a je mi zle... joj a to počasie, no snáď sa z toho dostanem... ale najradšej by som sa vrátila do postele :)Vy ako dievčence?
Ahojte, vsetky, tesim sa , ze dnes nam to zrejme vsetkym ako tsk slo...ja som dnes tiez bola celkom ok, bez neurolu, dostala som menstruaciu, takze dnes bez neurolu, no tie dni pred,nieco strasne...co uz...prajem pokojnu nocku, inac Dale Carnegie je super, vsetky jeho knihy..pa
ahojte kocky.som ako zbity pes,taka som dorobena,a este ma v robote aj vytocili.ako sa mate?Tani vidim ze robis ako take pokroky,super tesim sa s tebou.len tak dalej.myslim si ze vsetko sa da na tu spravnu kolaj, len treba verit.a co inac nove?mne je vcelku fajn,len to nechcem zakriknut.ved uvidime ako to bude dalej.drzim nam tu vsetkym palce....majte sa krasne a rozmyslat len a len pozitivne...
Zuzanka 65 veľmi pekne si to napísala. Je tam kus pravdy. Tú knihu si pôjdem kúpiť, lebo ja sa zožieram nad nepodstatnými vecami, hoci niekedy aj podstatnými, ale asi ich neviem zdravo riešiť a nemám asi ten správny pohľad na život. Chcela by som to zmeniť, lebo aj to ovplyvňuje kvalitu môjho života a zdravie. Tiež rada čítam knihy s takouto tematikou. Pozdravujem všetkých.
kde ste dnes vsetci????
ahojte, zistila som ze ked chodim do skoly tak sa to da vydrzat ale ako nahle som sama napriklad doma tak je to zasa dost zle. dnes som stala o 8 ked odchadzala mama a hned som mala neprijemne pocity. nastastie sa mi ale chcelo spat tak som prespala az do 12 :o))) a potom prisiel otec a uz bolo vsetko ok. nic mi nebolo. vy pisete ze vam je zle aj vecer. to mne napriklad vecer je najlepsie. vtedy mi nic neni. aj cez vikend. to ani neviem ze mi cez tyzden je takto na prd. proste ked som s rodinou a priatelom tak sa citim fajn a naozaj mi nic neni. ale ked som sama ...a zas nemam ani take ataky hrozne ako tu niektore pisete ale mam velmi zly pocit a stale myslim na to co by keby... neviem ako sa mam zbavit toho negativneho myslenia. to mi velmi vadi a je to asi 90% vsetkeho zla. no a este to tocenie hlavy. ale to zasa vypliva len z tych myslienok.jaj boze to nikdy nebudem moct byt sama? a ked si zmyslim ako som sa kedysi tesila ze som sama doma a teraz... az mi je to smiesne
KATKA určite je to z toho xanaxu, že spíš toľko. Ja sa mám fajn, aj u zubára to šlo, na terapii som bola, s kamošom na káve, kúpila som priateľovi trigovicu a teraz som prišla, uf... fičím dnes, hlava sa mi točí, ale inak celkom dobre
Ushi, ja som sa dostala z panickej poruchy a neskor diagnoza bola zmenena na zmiesanu uzkostnu a depresivnu poruchu. Tieto potvory byvaju casto nejednoznacne a zmiesane. Stalo ma to vela casu, ktory som stravila nad knihami aj na nete, za rok som nakupila mozno viac ako desat knih s touto tematikou a bola som prekvapena, kolko ich vobec je. Mne citanie vyhovuje, ale tazko niekoho nutit citat taketo knihy, ak ho citanie vseobecne velmi nepritahuje. Kazdy si moze hladat vlastny sposob, ak sa z toho chce skutocne dostat. Mne napriklad nevyhovuje sedenie s psychologom. Asi som netrafila na toho praveho. O panickej poruche som predtym ako som ochorela raz citala v casopise Zdravie, inak som nemala ani tusenie o co ide. Ked som dostala prvy zachvat, myslela som, ze toto je urcite koniec. trvalo to tri mesiace, kym mi zistili, co to je. Boli to hrozne dni. Stale mi bolo zle, kazdy den niekolko krat. Zistila som, ze mi pomaha len cinnost, akakolvek, aj umyvanie riadu, cistenie koberca, ale aj uplny pokoj pri knihe. V noci som skoro vobec nespala,chudla som ako blazon, to bolo jedine dobre na tom vsetkom. Ked som uz vedela co mi je, tak som vsade hladala, co je to vlasne za choroba. Chodila som aj na denny psych. stacionar, vyborna vec, super ludia. Tam som sa prestala zaoberat len sebou a po 6 tyzdnoch so sa citila tak, ze som sama ziadala ukoncenie PN. Bola som na liekoch a mala som energie za dvoch. Postupne mi znizili davku liekov, prisli aj ine starosti nie len choroba a na potvoru som este aj zacala priberat. A to je dovod, preco sem k vam na forum obcas nakuknem. Aj ked som relativne zdrava, zivot nikdy nebude bez problemov, vzdy sa nieco najde. Mavam aj velmi zle dni, ale snazim sa to brat tak, ako to je. Takemuto postoju som sa naucila az po prepuknuti mojej choroby. Podla mna treba zmenit vo svojom zivote vela, hlavne stare navyky myslenia. Aj mne sa zdala fraza " Mysli pozityvne" vzdy hlupa, hlavne, ked ti je zle. No ina cesta podla mna nie je. Len zmena myslenia. Veci co nedokazem vyriesit, nechat tak a riesit len veci, ktore dokazem ovplyvnit.
Prajem Vam vsetkym pekny den.
( odporucam knihu Dale Carnegie Ako sa zbavit starosti a zacat zit, je bezne dostupna v knihkupectvach, jednoduche a zaujimave citanie, ziadne odborne vyrazy)
davno som tu nevidela moniku9, ako sa mas moni?