Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

presne tak, esteze ich mame :D emma psychologov je vela, ja som tiez od jednej psychologicky odisla lebo mi tam zacala nejake alternativne filozofie natlacat, isla som ku psychologovi a problemiky sa pomaly ale isto riesia :) stalo by podla mna za to keby si vyhladala ineho odbornika, nie je dobre tieto problemy utlacat do uzadia a len tak pretrpiet a cakat ze ta osvieti a ze to prejde. je to v tvojej hlave a musis to tam inak naprogramovat aby to fungovalo spravne.. emma vazne, nie je to sranda, kratkodobo ti moze byt lepsie ale dlhodobo sa to bude vracat pokial s tym nebudes nieco robit

emma18

katkaxxx: ja som chodila psychologicke ale s tym som uz skoncila. nijako mi nepomohla stale sme len riesili nejake depresie ktore uz davno nemam. berem sjw a to je tak vsetko. aj ked su neiktore dni pre mna utrpenim ale tak zijem. nemam na vyber. a tiez som najradsej s priatelom :o))) ece ze ich mame xixi

katkaxxx

aj ja som teraz sama v praci :D no ani ja nemam moc rada ked som sama...predtym som byvala rada sama ale teraz je to take ze ked som sama tak to prezijem ale vzdy som radsej ked je niekto pri mne, ako napr priatel ze ano :D :D ako to s tebou nakoniec bolo? bola si u nejakeho psycho-uja ci nie? :)

emma18

katkaxxx: ahoj nove? som rada ze sa mi nejaky cas netocila hlava normalne sa tomu cudujem.jak to prislo tak to aj odislo teda dufam. a to ma velmi tesi lebo to bolo velmi neprijemne. no a dnes to bolo take vselijake. rano mi nebolo moc dobre ale potom to preslo. a teraz som sama v praci tak to je tiez take... inak som v pohode az na to ked mam byt sama. juj :o( a ty ako?

katkaxxx

hihi ahojte baby, dnes sa tusim nikomu nechce pisat. zuzka dakujem ti za podporu :) emma ako sa mas, co je nove u teba?

zuzana12345

ahojko dnes ma v robote strááášne nasrali,mala som ostať až do večera,ale zobrala som sa domov a od zlosti som normálne zaspala,čo u mňa nieje zvykom,ale už som to rozdýchala a snažím sa na to nemyslieť lebo mi stúpa adrenalín.Katuška to je presne to o čom tu píšeme,nejdem do Tesca,čo keď mi bude zle,nejdem na parkovisko,lebo čo keď odpadnem, od druhého poschodia vyššie nevyleziem na balkón,čo keď so mnou spadne a je toho ešte veľa,ale fakt je to len v našej hlave.Nemysli na to čo keď.Sme na tom približne rovnako raz je dobre,raz je to trošku horšie,ale ešte stále si môžeme gratulovať,že relatívne v pohode fungujeme a nie sme na AD.Ja som bola viac ako mesiac v totálnej pohode ako už dávno nie a myslela som že je to už preč preto som sem ani tak často nechodila len som čítala a zrazu príde jedna situácia a ta ma na pár dní vyradila úplne zo života,ale už sa nesnažím na to nemyslieť.Katka ja som mala prvé dieťa v 25-ke druhé keď som mala 27,je to ideálny vek a ničoho sa neboj všetko bude dobre.Nech ťa nestraší žiadna nemocnica teraz je to už na inej úrovni ja som behala ešte s prenosným inkubátorom po chodbe pôrodnice a nacvičovala som keby bolo treba evakuovať pôrodnicu v prípade napadnutia teraz je to na srandu ale vtedy to bola vážna vec.Takže nerozoberaj niečo čo ťa vôbec trápiť nemusí,pretože viem že ty si inteligentná baba,ktorá si v každej situácii dokáže poradiť sama a tvoji rodičia by si mali gratulovať že sa im vydarila taká dcéra

katkaxxx

ahojte baby :) ja som sa vcera ani v pondelok uz nemohla ozvat, lebo som bola od rana do vecera v skole vo viedni..no vidim, ze budem mat co robit. bola som v pondelok vecer na koncerte tej alicie keys, bolo to fajn, ale strasne nahlas, skoro mi hlava odletela. a alicia bola super, spievala aj hrala super, ale musim povedat ze jej vokalisti boli dokonca este lepsi spevaci ako ona sama! ale tak bol to fajn zazitok :) vcera som dosla o 10tej v noci este len domov, teraz som v praci.. no budem mat co robit,aby som to zvladala vsetko. ako sa mate? u mna sa to celkom da, sem tam uzkostne pocity, tieto dva dni som nemala problemy s dychanim alebo tocenie hlavy, bolo to v poho ale bolo par zlych pocitov..proste ja stale musim riesit nejake kraviny typu "co ak".. teraz zase ako som citala vasu diskusiu na temu mat babatko alebo nie - chcela by som mat babo tak v 25ke ale normalne sa bojim ze ako to bude :( strasne sa bojim ze co ked sa mi to nejak zhorsi a predstavila som si taku hroznu scenu v hlave ze ako lezim po porode v nemocnici a som uplne mimo a mam strasny strach a pocit ze mi preskoci.. no proste FUJ! dufam ze to tak nedopadne :)) lebo zatial je moja skusenost taka ze tie veci ktorych som sa bala - proste vsetky tie "co ak"-y - ziadny z nich sa nesplnil :)) tak co myslite ako to nakoniec dopadne? :)mame tu v BA hnusne pocasie, take anglicke :D prsi a je uplne zatiahnute, ale ved aj take treba :) co mate dnes na plane?