Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hihi v marci bude urcite lebo vtedy mam narodeniny :D :D :D
no neviem Katka s tým slnkom, či už nebude až v marci :)
ahoj tani, no ja som prave prisla do prace, v BA je tiez hnusne a tusim aj prsi... ale ved poobede snad bude slniecko :)
čo je toto za ráno? aj u vás je taká hrozná hmla? mňa ide roztrhnúť a hlava sa mi točí ako bláznivá... no nič moc teda, chm... Vy ako, kde ste dievčatá? Dada, Katka30, Katkaxxx, Monika...?
babeny moje čawte... tak dnes som nemala až taký super deň ako včera, hoci nebol zlý... ale okolo šiestej ma chytil atak, strašne som mala pocit, že sa mi skrížia oči a prestanem vidieť... odvtedy mám dereálku a točí sa mi hlava... ale zvládam to... Hlavná vec je to, že dokážem sama chodiť, nepotrebujem byť na niekom zavesená a nebojím sa byť sama doma - to sú veľké pokroky... len aby to vydržalo...
ja som si tiež čítala staršie stránky,myslím že pokiaľ je niekto relatívne v poriadku možno si číta,ale už nepíše tak ako zuzanka ta sa tiež ozvala až nedávno,ale čo náš Miloš ten asi len leží v tej novej postielke na ktorú sa tak hrozne tešil
jej pozerala som sa trosku na startsie stranky nasej temy a rozmyslala som ze ktovie ako sa maju napr nela, 43, maria atd atd...
emma pracuj na sebe, aby si sa z toho dostala, nemozes to nechat len tak.. potom sa nedaju cakat vysledky a urcite nie dlhodobe. takze sup sup, nejaku knizku do ruky alebo nieco uzitocne :D drzim palce
katkaxxx: ja si vzdy poviem ze ved nikdy nebudem nejako dlho sama. mam z toho inak hrozny strach. aj ked tu pisete o detoch. nechystam sa sice mat ece dieta ale tak raz ho urcite budem chcet a neviem ako to dokazem setko. ale snazim sa bojovat a som rada ze to zvladam bez AD.