Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

DADA gratulujem k odvahe... verím, že to bol pre teba krok správnym smerom... Ja sa mám dnes trochu horšie ako včera, ale stále patrí medzi tie lepšie dni...

dada

Katixxx aj som sa s nim rozisla,aj som ho vyhodila z bytu....dufam ze to vsetko postupne zvladnem.jednoducho musim...nesmiem si nic pripustat.hadam sa aj na mna raz stastie usmeje,a bude mi uz konecne dobre...prajem to vsetkym,zo srdca!!!!!!!!

katkaxxx

ahoj dada, co mas na mysli tym ze si ho vyhodila? vyhodila z bytu alebo rozisla alebo ako? :O fiha, no dufam, ze to v poriadku zvladnes a das sa poriadne dokopy. ja idem teraz do mesta a potom domov, ozvem sa vam asi az zajtra, takze vam prajem prijemny vecer!

dada

Ahojte kocky.ako sa mi mate?ja som bola vcelku ok az do dnesneho dna,kym ma poriadne nevytocil moj priatel...tak som ho po 19 rokoch vyhodila.dufam ze sa po tomto odvaznom cine zacnem davat pomaly do kopy,lebo len vdaka nemu som na tabletkach a stale ma nicil.dufam,ze sa mi to podari.drzte mi palce a ja budem vam.nech sa nam uz len dari.Tani ako sa mi mas?a aj vy kocky?

katkaxxx

ahoj senza - pokial viem tak neprijemne pocity z nakup.centier a velkych priestranstiev mala zuzana12345, s nou by si sa mohla poradit