Úzkosť

ooo/táňa

MONIKA no super, tak ty si už z toho von :) Ja sa snáď malinkými krokmi k tomu tiež blížim... aj keď tieto rána sú priam desivé... zase frčím zubárovi, ten zub mi nedá pokoja... Snáď nám dnes bude lepšie dievčatá, cez víkend má byť slnečno, tak sa tešme :)

monika9

caute baby...par dni som nepisala ale som celkovo ok,boli sme v perfektnom wellnesku,no super,hadam tam este skocime cez vianoce...Myslim ze nastupim v novembri do prace,mali by sme sa aj pomaly stahovat,cez vikend sa chystame trocha do prirody,ma byt zima ale zevraj slnecno,tak uvidime...

adulik

Ahojte vsetci, no ja mam za sebou tiez horsie dni, ani ten dnesny nebol bohvieco,bolasom na masazi a skoro som tam odpadla...ale co uz,da sa, musi...Dadi, drzim palceky...kazda burka trva tri dni, uvidis cas to poriesi...Tani som rada,ze fungujes...aj ostatni,co sme tu...drzme si palceky...dobru noc

chuters

ahojte som v Anglicku a chcela by som tu kupit niejake caje a lieky na PP a depresiu ale neviem ake okrem st johns wort a 5htp??poradte mi please ako sa prelozi napr lubovnik bodkovany???dakujem pekne

katka30

ahojcek vsetci......ja sa mam tak tak, dnes som mala take zase cudne stavy az do zufalstva, ale som to zacala rozdychavat, potom sa mi chcelo zas plakat a nejako mi uz vsetko leze na nervy. Pozeram sa v meste, v robote na ludi, ze ako zvladaju take bezne veci a ja len rozmyslam, ze preco vlastne tot vsetko tu na zemi robime, preco vlastne sme tu a podobne nezmysly, mne uz ozaj preskakuje. Nie jeden lexaurin denne, ale aspon 3 by mi mozno pomohli.

chalan

Ahojte som 23rocny VS z okolia Noveho Mesta nad Vahom.Mam socialnu fobiu a chyba mi porozumenie a neha.Mam za sebou dost osamele roky.Zazil som sice len neopatovanu lasku,ale chcem uz na nu zabudnut a chcem nieco nove,chcem lubit a byt lubeny.Hladam menej spolocenske dievca alebo zenu,alebo so socialnou fobiou, na kamaratstvo, v pripade sympatii aj viac.Kto chce, nech sa ozve na mail, nechodim sem.

dada

ahojTani dakujem ti za gratulaciu.dufam ze to vsetko prehrmi a budem sa citit ovela lepsie.Milosko mas pravdu ked to nejde tak to nejde.ja mam tieto problemy vlastne koli nemu,ale trochu som si aj sama na vine,lebo som mu to velmi dlho torelovala.vsetky tie jeho ulety,klamstva atd.nechce sa mi o tom pisat.ale dakujem za podporu....

ushi

Caute, tak mne je par dni horsie a dnes ma moj milovany priatel podporil tak, ze mu vraj odoberam energiu. Len k teme.