Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Aha... no ja som len vravela, že poznám iba ľudí, ktorí boli na odvykačke. A to je také vážne, že sa z toho nedá inak dostať? A si abstinujúci alkoholik - tak tomu mám rozumieť?
Tana,s alkoholom som prestal pred 3,5 rokom,idem tam s tymi istymi problemami aké má vacsina z Vás.
ZUZKA65 ja osobne by som bola rada, keby si nám do toho zasahovala :) mám rada tvoje príspevky
Pre Zuzanu12345: potesilo ma, ze o mne niekto vie aj so starsich stranok. Ja sa mam pomerne dobre, preto len obcas sem kuknem, co noveho, ak mozem poradim. Teraz som v Anglicku a nepracujem, tak travim dost casu na nete, kym pride dcera zo skoly.
Niekedy mam pocit, ze tu su baby uz stare kamosky a nechcem im do toho moc zasahovat. Ked som mala zle obdobie, pred par meciacmi mi zomrel ocko, tak som nepisala vobec, ale citala som si tuto temu casto.
Majte vsetci nice day.
Roman3 no poznám ľudí, ktorí tam boli, ale na odvykačne na alkohol, tak neviem... Ty ideš s akou diagnózou?
Laurikaaa. to mohol byt presne zachvat paniky, ked si sa v noci zobudila a bolo ti tak zle, ako pises 15.10. Ziadny infarkt, toto je typicke pre PP, nahly atak z nicoho nic, v noci sa zobudis a mas pocit umieras, slabost atd. Neboj, na toto urcite nezomries, je to len odpoved tela na dlhodoby stres. Mas pravdu oddychuj.
Ahoj.V pondelok idem do psychiatricke nemocnice vo Velkom zaluzí.Bol uz niekto tam?
ADULIK a čo sa ti stalo na tej masáži? Povedala si to masérovi?
KATKA30 ako ti je dnes? Je už trochu slniečko zase, tak snáď lepšie... Tie stavy poznám. Koľko toho cipralexu berieš? Keby si si dala povedať a brala celú... iste by ti pomohol
dada drzim palceky, bud silna, zvladnes to