Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Tak ja mám za sebou dve prechádzky, teraz som prišla domov... mám toho dosť, ledva som sa dovliekla, hlava sa mi taaaak točí, že už len oddychujem... uf

dada

Ahojte babenky.velmi pekne vam vsetkym dakujem,za co ste mi napisali.dnes som bola v praci,dorobena som ako kon,ale co uz.Tani so velmi rada ze ti je o trochu lepsie,a ze uz sa divas na to z ineho uhla.Zuzik dakujem za podporu,nevzdavaj to ani ty uvidis budu uz len dobre casy,len to chce svoj cas.Milosi diki tiez za to co si mi napisal.holky som rada,ze aj ked sem tam,ale predsa je vam lepsie.treba verit a ono to pojde.drzim vam palceky...ahojte dada!

ooo/táňa

ADULIK mne sa tiež zle dýcha posledné dni... neviem sa dodýchnuť poriadne... a hlava to je samozrejmé... ale to je tým počasím bláznivým - musíme si to tak hovoriť :) Tak je tu víkend, napriek všetkému úsmev na tvár, slniečko svieti a ideme piecť, variť a šup von na prechádzky :)

adulik

Tani, no, co sa tyka tej masaze, isla som na nu, lebo sa mi tazko, pretazko dychalo krutila sa mi hlava...okrem psychiky to je aj vecou chrbtice , tak ma napravoval, lamal, a ked mi uvolnil, pomasiroval aj krcnu chrbticu, tak sa mi asi tak prekrvil mozog, ze som isla k zemi...napila sa potom vody, no a neskor bolo dobre...aj ked aj dnes sa mi priserne tazko dycha, neviem sa poriadne nadychnut..no brutal...

ooo/táňa

Katka myslím, že to je úzkosť s depresiou, čo je úplne bežné. Neboj nič, bude lepšie... musíme tomu veriť. Si šikovná, že si to tak dobre predýchala a nespanikárila. Xanax a Lexaurin ti nechá, kým ti zaberú AD, neboj, nevysadí ti ho... vždy sa to tak robí

katk30

Ahojte vsetci.....moj zaciatok dna dnes dost cudny, rano som vstala a hrozne mi busilo srdce, myslela som, ze z unavy, tak som este zaspala. prebudila som sa celkom okej, ani srdce mi neislo vyskocit ani na vracanie mi nebolo. V robote vsak asai trikrat mi prislo strasne zle, len som cela zbledla a uplne na vracanie a odpadnutie zarovno.Zacala som zhlboha dychat a po pl hodke ma to preslo. Uz som zacala panikarit, ale vosla mi do kancelaria kolegyna a zacali sme sa bavit, inak by som uz letela domov. Teraz mi je celkom fajn, idem v pondelok doktorovi, tak dufam Tanicka, ze mi ten cipralex nasaadi cely. Len mi asi uz vysadi Lexaurin aj Xanax aspon si myslim. Ide vikend a ja sa vobec netesim, vy vsetci potrebujete niekoho pri sebe, jaopak, ja som rada sama zalezena v izbe, len aby nikto nic nechcel odo mna a ked niekto na mna prehovori, tak citim ze sa rozrevem a ani neviem preco. Ja sa uz obavam, ze to neni len uzkost, co to je aj nieco viac. Co myslite?

ooo/táňa

SUNNIE to zvýšenie, ktoré mám už vyše týždňa mi myslím trochu pomohlo, je mi tak o 20% lepšie, ale sa teším, že je to aspoň takto... aj keď musím povedať, že teraz mi je fest zle.. hlava sa točí, oči krížia, derealizácia... myslím, že dávka sa bude ešte zvyšovať a snáď to bude zase lepšie o voľačo... drž sa

sunnie

Tak ja som bola vcera konecne u tej lekarky, zvysila mi davky liekov. Nie som z toho nadsena, nechcem ich brat tolko naraz. Ani neberem co by som vsetko mala, ved budem z toho priotravena.
Nemam sa v poslednej dobe moc dobre, tak vsetko na mna dolahlo. Mam aj dost stresy v praci, chodim do skoly, k tomu domacnost, pred casom umrtie v rodine...no bolo/je toho dost. Ale ved nie som jednina na svete co preziva tazsie obdobie, musim to zvladnut.
Tana, tebe uz tie lieky zaberaju? Moc som vas v poslednej dobe ani necitala, nemam cas.

Roman3

Mozno som mal uz predtym tieto problemy ale alkohol ich utlmoval.Jednoducho som si povedal koniec alkoholu a bolo tak.Len vtedy som pil ked som si nevedel rady.Teraz neviem ako sa z toho dostat a lieky nepomahaju.Prestali ma zaujimat veci o co som sa zaujimal.Dufam ze tam pomozu.

zuzana12345

Dadi klobúk dolu pred tým čo si spravila nedalo sa to už skôr keď ti podľa všetkého komplikoval život?Veď to ste prežili hotové manželstvo.Musel ťa asi veľmi vytočiť keď si sa takto rozhodla s tvojím optimizmom a názormi na život to zvládneš budeš mať viac času na seba aj rodinu.Tanička tvoje príspevky sú už úplne iné také šťastnejšie, radostnejšie asi Ti začali konečne zaberať lieky.Som rada,že sa ti aspoň trošku polepšilo.Veľmi ti to prajem, už si si toho dosť vytrpela,ale prajem to aj všetkým ostatným.Ja som celkom v pohode až na utorok,ale aj to asi musí byť.Dnes ma môj syn narodeniny,zajtra meniny tak mu idem niečo dobré pripraviť.Včera som sa vybrala na nákup,ale na Tesco som si netrúfla tak som šla len do Kauflandu tam ten strach taký nemám,asi preto,že to nieje také otvorené,ale celý deň som rozmýšľala ako to prežijem,lebo ja tam sama nechodím vždy mám niekoho pri sebe.Ja to mám ako taký test,keď prežijem hypermarket tak som OK.Keď mi tam je zle,už viem čo ma čaká v ďalších dňoch.