Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
MILOŠ ja ti neviem, či je k čomu gratulovať... máme spoločný byt, peniaze, bude to na dlhé lakte a neviem, či to zvládnem... možno napokon zase cuknem. Ale teším sa, že je slnko vonku, mám celkom dobrú náladu a poobede sa celkom aj na terapiu teším a prihlásila som sa na kurz aranžovania kvetov... akurát ma naštvali, lebo je to v soboty a to je nanič
No a som z toho akási vydesená a je mi zle a vôbec neviem, čo ma čaká... takže Katka poznám tvoje pocity... ale nedám sa... ani ty dúfam :)
Dobré ránko... ADULÍK nedeľa nám dopadla tak, že som sa po 4 rokoch rozišla s priateľom... ale nechcem o tom hovoriť. Čiže som mala príšernú noc a ráno mám na zdochnutie. KATKA30, moja zlatá a nechceš ty ísť na péenku si oddýchnuť? Ja by som už v robote bola zomrela určite...
Dobre ranko....tak ako mi to vcera zacalo, tak dnes pokracuje. Uplne je mi nevolno a stale zhlboka dycham, mam take pocity na zvracanie a trase sa mi cele telo. Myslela som, ze to prespim, ale nie, asai sa rozrevem a to som v praci. Dnes mam dennu, lebo musim mat nejaky trening, no tam ak to prezijem, tak si vecer dam medailu. Boze preco tieto uzkosti existuju, ja to uz nechcem.
dobré ránko katka30 stými pocitmi nie si sama,ja si myslím,že už som relatívne v pohode a predsa ma to z času na čas chytí.Včera som bola v Baumaxe aj v Dekodome.Spravila som si nedeľnú prechádzku aj s kamoškami na nič som nemyslela,bolo nám super pekné počasie a predsa cestou domov ma chytil strach a z ničoho nič.Takže je to v našom podvedomí.
Ahojte vsetci.....no ja celkom okej vikend az na teraz. Vcera som bola na jarmoku, cestou som mala vselijake myslienky, ale som to nejako predychala a snazila sa vsetko potlacat. Aj dnes zacal celkom fajn az nateraz. Asi dve hodiny dozadu mi ostalo zle, uplne na vracanie a zase tie cudne pocity. Neviem to nikdy nefinovat, ale viem ze ked som mala tieto p-ocity pred pol rokom, tak ma chytala panika a zacala som mat take sialenecke stavy. Teraz uz viem co to je, task ma ta panika az tak nechyta, ale aj tak je to cudne a uz ma to nebavi. Co to nikdy neskonci???????
Ahojte vsetci, tak ako nam dopadla nedela...ja doobedu som mala blbe stavy,predychavalo som, poplakala, ale potom to uz nejako slo, a teraz k veceru ma boli hlavka, predychavam, no, co uz...bolo aj horsie...a bude uz len lepsie...pekny nedelny vecer,oddychujme...pa
Ahojte vsetci.ako sa mate?ja som sa doobeda mala celkom fajn,ale teraz poobede je mi tak trochu zvlastne.tlak v hlave a zase tie moje oci,ale viem ze bude zmena pocasia.Tani daj si oddych,a som rada ze aspom sa mi tak zda podla toho co pises,ze si sa pohla o krocik vpred gratulujem.Andulik diki za povzbudenie a tak isto i Milosovi,ktory je normalne poeta.tak holky a kluci hlavy hore a s usmevom do dalsich dni.verim ze o par tyzdnov tu budu viac pozitivne spravy.drzim palce vsetkym....ahojte
Ránko... ja po včerajšom náročnom dni mienim len oddychovať, včera som to trochu prešvihla... lebo mne akonáhle je lepšie, tak idem na doraz a dorazím sa... :) no teliatko... Večer mi bolo príšerné a teraz samozrejme tiež, uf... No urobím dnes zajaca na obed a tým končí moja dnešná činnosť...
Ahojte vsetci, Tani dakujem za povzbudenie, no s tym dychanim je to posledne dni u mna fakt strassne, aj dnes som doobedu dala neurol, no a potom som bola na hubach, po lese, a tak som prisla dobita domcov,ale tak dobre vycerpana..Milos super su versiky, Dadi,drzim pelceky..tak sa tu majte, zatial,dobru noc