Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
MONIKA ako zle? Inak to môže byť podľa mńa z toho čaju, lebo to sa všade vraví, že tieto prečisťujúce veci najskôr spôsobia zhoršenie... Ja teraz ten vzťah neriešim, pár dní sa potrebujeme nadýchnuť každý sám a ja sa sústredím na seba. Hľadám si nejakú robotu, ale však nič...
Katka30 viem ako je človeku ktorý keď vstane už mu je zle a je mu zle celý deň.Sama musíš zvážiť či tu PN potrebuješ pretože až ostaneš doma budeš sa stále pozorovať myslieť na blbosti začneš sa ľutovať,budeš dlhšie spávať čo je to najhoršie pri našej chorobe budeš možno fyzicky oddychnutá ale po psychickej stránke budeš na tom oveľa horšie mám to z vlastnej skúsenosti.Jedine že by si sa začala venovať sama sebe,nejaká kozmetika,masáže, posedenie s priateľmi atď.
Ahojte,boze vcera som si musela dat aj dva guajacurani zase mi bolo zle....inak kupila som si taky ocistny caj a je mozne ze mi nerobi prave on dobre-vola sa lymfodren,poznate ho niekto?? Chcela som si precistit pecen,vsak uz beriem dlho tie AD-cka,nechcem aby mi znicili pecen.Niekedy ma to zvykne aj pichat v okoli pecene.Tani ty musis vediet co k nemu citis...
ZUZKA dakujem za podporu... a KATKA tá skúšobná doba ti kedy končí? veď si len nastúpila :) Ale ak si myslíš, že to vydržíš, tak ok, držím ti palce... A si nemyslím, že má tvoja mama celkom pravdu, ja som sa neuzavrela a pozri, to som na péénke už dva a pol mesiaca :)
ADULIK no sú mi veci... ja mám tiež 28... máš pravdu, sama neviem, čo chcem... chcem žiť s týmto chlapom, ale nie takto. Nechcem to tu rozvádzať... každopádne trvám aspoň na pauze, s tým, že sa odsťahuje a uvidí sa, čo ďalej. Nie je výrazne proti, tak snáď to prinesie na vec nový pohľad. A čo ti je zrazu tak zle? Má to nejakú príčinu či nevieš? Skúšala si cvičiť jogu? alebo teda cvičiť niečo?
ahojko všetci,Tanička je mi to ľúto len vy dvaja musíte vedieť či ste zvolili správne riešenie,je lepšie sa vrátiť z kratšieho konca ako potom keby prišli deti.Neviem či je to len môj názor ale rozvody a rozchody sa stávajú v našej spoločnosti akýmsi národným športom.Aj v mojom okolí sa kopec ľudí rozchádza a rozvádza a vidím že je to aspoň pre jedného z partnerov ťažké.Celý vzťah dvoch ľudí nieje budovaný len na láske,ale hlavne na obojstrannej tolerancii.Prežiť vo vzťahu štyri roky a potom sa rozísť je veľmi ťažké dúfam Tani že to zvládneš veľmi ti budem držať prsty zvládla si oveľa horšie veci a možno ešte po vzájomnom rozhovore a to zvrtne k úplne opačným smerom.Držkaj sa moja.
Ahojte vsetci, Tani,mrzi ma to, ty si musis zvazit co a ako dalej, mam pocit, ze to sama nevies...prepac, ze som sa tak vyjadrila, ale viem, o com hovorim...bola som vydata 2 roky,a uz 2 roky som rozvedena a to mam 28 rokov...tak,co viac treba...neviem, co sa medzi vami stalo, mozno o tom budes chciet neskor hovorit...inac mam sa posledne dni na figu, tak zle mi uz dlho nebolo, som na neuroloch,nemozem dychat..no podlhej, dlhej dobe je to nanic...nechcem tak zitt...ale musime sa prekonat co uz....dobru noc vam vsetkym papa a ICkA je to to iste, panicke ataky mam ja stale...pa
ahojte vsetci.....ono je clovek raz hore a raz dole.....ja mma par dni v tyzdni co je mi dobre a par dni co je mi uplne zle. Rano som skoro neisla do prace, v robote ma to preslo. Moja mama hovori, ze to musim prekonat a ked zostanem doma, ze to bude horsie, lebo sa uz uplne uzavrem a uz nikdy sa do prace nevratim....neviem ale planujem po 3 mesiacoch skusobnej si dat na mesiac PN.
EMMI super, to som rada... kiežby som to raz mohla aj ja povedať
ooo/táňa: ahoj len som ti chcela povedat ze hlava sa mi uz vobec netocieva. Nerozumiem tomu. Takze mozno som sa z toho uz dostala aspon co sa tyka toho tocenia hlavy. Tak drzim palce aj tebe :o)