Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

ja musim spat min.8 hodin inak som uplne mimo. ale viac sa mi spat ani neda ked kazde rano vstavam do prace a v sobotu do skoly :-( som strasne unavena, hodila by som sa najradsej na zimny spanok ako maco :-)

katka30

V diskusii Depresia dost pisu o prirodnych veciach. Dala som tam jeden prispevok a dost ma zotreli, pozrite si ak budete mat cas.

icka

ahojte: s tým spaním je to aj so mnou.musím spať 10 hodín inak je to zlé.Točenie hlavy som mala dlhé mesiace ale ako beriem Ad tak to je už len občas.A to sa už liečim 9 mesiacov

monika9

zo zaciatku som spala aj cele dni,dokola....ked som vysadila rivotril a brala len zoloft tak som spala ovela menej....teraz ako kedy,niekedy spim aj do dvanastej ale to ked vecer kukam telku do polnoci....no ale od novembra budem ranko vstavat do prace a chodit vecer domov,uvidime...

ooo/táňa

KATKA no ťažké je to s tými chlapmi... u nás je to naozaj tak, že sme si veľkou oporou v krízových časoch, ale v tých obyčajných dňoch si nemáme čo povedať, netrávime spolu čas, zabudli sme komunikovať... atď atď... No a s tým spaním... ja keď to prešvihnem a spím dlhšie, tak mi je horšie. Čím skôr vstanem, tým lepšie. Ráno mi je zle tak či tak, ale keď vstanem skôr, tak sa skôr rozhýbem. Teraz to mám tak, že chodím spať okolo 11 a neskôr a keď vstanem okolo pol 8, tak to je ešte dobre, ale neskôr to je už problémik

zuzana12345

katka30 ja to mám naopak,mne stačí spať 6 hodín a som v pohode akonáhle spim dlhšie som úplne mimo točí sa mi hlava zavadziam si sama sebe no hrôza.Preto aj cez víkend chodím spávať neskôr aby som si odspala svojích6 hodín.Ani poobede neviem spať.Vždy musím vstať keď sa zobudím,keby som ešte podriemkavala bolo by mi hrozne a neprebrala by som sa celý deň.Asi lezie na mňa staroba.Nikdy som nechápala prečo moja mamina vstáva každý deň o pol piatej keď je na dôchodku.

monika9

zle moja fuj fuj,ide ma roztrhnut na prsiach,mam taku vnutornu nervozitu,neklud v celom tele,tlak no hroza.....Skusim ten caj nepit lebo od nedele mi je fakt na h....Tani kupila som civavu sestranici,jezisi ved ona je malicka jak cca.skrecok,v piatok jej ju idem zaviest.Take je to male ved to musime mat v krabici aby sme to nahodou neprislapli,jak sa to da cvicit?? Ved sa to bojim aj chytit,fakt je drobunka a to uz ma 10 tyzdnov.HM,robota??ja keby som vedela ze v zahranici najdem dobru pracu tak uz davno odidem,hned po skole....Na slovensku je to bieda,dobre miesta len protekcne a to za smiesne platy od januara v eurach....Tu aj obycajna predavacka ma okolo 16 tisic cisteho.

katka30

Tani, myslim si, ze si potrebujete od seba oddychnut, vies ze ja som ti v kutiku ( ale v dobrom) zavidela, ze mas pri sebe priatela, co ta chape a podporuje. Ja tiez uvazujem nad rozchodom, ale moj priatel sa drzi zubami nechtami a stale mi hovori, ze mi bude lepsie. No to mi teda velmi pomaha. Je to uz 5 tyzdnov co som nastupila do roboty, takze este 8 tyzdnov a pojdem na PN:-))))) Ale nie srandujem, mne tam neni az tak strasne zle, len keby ma niekedy nesprevadzali tieto stavy, vsetko by bolo v pohode. Ja sa vas chcem spytat ako to mate so spanim. Ja spim denne 10 hodin, vtedy mi nebusi srdce a nie je mi na vracanie, akonahle spim menej, spominane priznaky su samozrejmostou.

zuzana12345

katuška,všetko chce svoj čas si inteligentná baba a trochu od seba vám nezaškodí myslím že v tvojom prípade sa to všetko na dobre obráti.Ja už som písala,že môj manžel je v pohode,ale tiež si občas lezieme na nervy myslím že je to normálne po 20 rokoch manželstva.Vtedy sa zoberiem na predĺžený víkend ku mamine a celej mojej rodine ktorá žije 60 km od môjho bydliska tam zrelaxujem a opäť je všetko OK. Prežívate len ponorkovú nemoc,možno si potrebujete aj vy len trochu od seba oddýchnuť