Úzkosť

fidina

katka30 a ooo/táňa...ste pokladíky...rada by som relaxovala ale som v práci..čaj som si už uvarila..a ooo/táňa.....myslíš, že s tých panick.atakov je až taká veľká slabosť, že ti je až na odpadnutie a zalieva ťa horúčava a myslíš, že každú chvíľu odpadneš?? nemá to nič so srdiečkom?? ....lebo ja mám aj prolaps mitr,chlopne-tak som myslela či nie z toho...že nejak neprúdi krv..alebo čo..

ooo/táňa

FIDINA ja poznám dôverne tieto stavy - to sú panické ataky... treba to rozdýchať a hovoriť si, že sa nič nemôže stať a že neodpadneš... viem, ľahko sa to hovorí, ale nič iné sa s tým nedá robiť. Ak to trvá pridlho, tak si dám polku neurolu

fidina

katka30-ďakujem...myslíš....že to je stresom??? veď to bolo hrozné....taká horúčava ma zalievala a tá slabosť v tele....každú chvíľu by som bola odpadla....ešteže prišiel autobus...

katka30

hnacky ma prenasledovali tak 4-5 rokov dozadu, pri kazdej prilezitosti, ci uz to bol nakup alebo nieco vybavit v praci, ma zacalo prehanat a bolievalo ma brucho. To ma uz preslo, sem-tam ked idem do prace, tak samusim vratit na zachod, ale obdobie ked ma to drzalo asi 2 roky, nebolo moc prijemne.

zuzana12345

Keď sme pri tej viere ja do kostola nechodím,nemám potrebu,ale modlím sa každý večer aspoň za to zdravie

ooo/táňa

ICKA zo začiatku užívania AD som behala na záchod každé ráno aj dva aj trikrát hneď po zobudení. Inak nie