Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
katka30 a ooo/táňa...ste pokladíky...rada by som relaxovala ale som v práci..čaj som si už uvarila..a ooo/táňa.....myslíš, že s tých panick.atakov je až taká veľká slabosť, že ti je až na odpadnutie a zalieva ťa horúčava a myslíš, že každú chvíľu odpadneš?? nemá to nič so srdiečkom?? ....lebo ja mám aj prolaps mitr,chlopne-tak som myslela či nie z toho...že nejak neprúdi krv..alebo čo..
KATKA ja to mám po otcovi... on presne toto mával, takže určite to má biologický genetický podklad
ano fidina, stres, teraz si doma vyloz nohy, pusti nejaky oddychovy film, uvar cajik a relaxuj.
FIDINA ja poznám dôverne tieto stavy - to sú panické ataky... treba to rozdýchať a hovoriť si, že sa nič nemôže stať a že neodpadneš... viem, ľahko sa to hovorí, ale nič iné sa s tým nedá robiť. Ak to trvá pridlho, tak si dám polku neurolu
Inak citala som na anglickych strankach, ze tie psychicke stavy mozu byt aj dedicne.....neviem.
katka30-ďakujem...myslíš....že to je stresom??? veď to bolo hrozné....taká horúčava ma zalievala a tá slabosť v tele....každú chvíľu by som bola odpadla....ešteže prišiel autobus...
hnacky ma prenasledovali tak 4-5 rokov dozadu, pri kazdej prilezitosti, ci uz to bol nakup alebo nieco vybavit v praci, ma zacalo prehanat a bolievalo ma brucho. To ma uz preslo, sem-tam ked idem do prace, tak samusim vratit na zachod, ale obdobie ked ma to drzalo asi 2 roky, nebolo moc prijemne.
Keď sme pri tej viere ja do kostola nechodím,nemám potrebu,ale modlím sa každý večer aspoň za to zdravie
ICKA zo začiatku užívania AD som behala na záchod každé ráno aj dva aj trikrát hneď po zobudení. Inak nie
hej, zhlboka to predychat a snazit sa ukludnit.