Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katka30

TANICKA, SUNNIE - ved co by sme sa napchavali liekmi, keby sme vedeli, ze to vyriesi nieco prirodne ako napriklad ovocie? Co by som dala zato, keby iekito nasiel nejaku rastlinu alebo nieco co by to uplne vyliecilo. Ani ja nechcem brat lieky, ale uz moje fungovanie bolo na hranici zivota a smrti. naozaj som myslela, ze to skoncim, ale toto forum a AD mi dodavaju silu. Teraz hladam psychoterapiu u nas v kupeloch, snazim sa zit, ale je to tazke. Stres, smutok a zial ma bohuzial dostali do tohto stavu a neviem za toho zbavit, tak si to aspon utlmujem. Kto to nezazil, nevie co to je. Ale ja verim a stale sa modlim, ze nam to raz prestane. Zacala som sa modlit k Juda Tadeasovi, ktory je zvlastny patron v beznadejnych situaciach. Nikdy som nebola pobozna, ale rozhodla som sa dast aj pokrstit a zacat verit, ze vsetky tieto hnusy co sa nam deju, aby zmizli a my sme si mohli zit zivot prirodzene bez napatie a stresu.

fidina

ahojte kočky...včera mi prišlo po ceste z práce strašne zle, zaliala ma horúčava....chvela som sa myslela som, že každú chvíľu odpadnem.....no prišlo mi fakt hrozne..neviete čím to mohlo byť.....??? inak pekný dník kočky...tiež mi je akosi čudne..stále na zvracanie...no hrúza..

sunnie

na fore s temou depresia je to na mna moc odborne a mudrlantske :-)
ano, ja mavam hnacky ked sa citim zle, hlavne pri panikach a strese.

zuzana12345

konkurenčný boj depresia versus úzkosť.Tiež si myslím že RNG si robí reklamu,ale páčilo sa mi to dievčatá.Každý nech berie to čo mu vyhovuje,ani jedna sa AD nenapcháva len preto,že sa potrebuje zviditeľniť na tomto fóre takže sa mi všetky držte ja idem do práce aj keď by som si posedkala radšej s vami.

ooo/táňa

Inak ja som takááá chorá baby... bolí ma hrdlo, kýcham ako o život a spuchli mi oči, hrozne ma režú, ledva prejdem na záchod, mám nohy ako zo slamiek a tak zajtra frčím doktoríkovi zase :) ach jo...

ooo/táňa

tiež som im napísala... KATKA ono RNG je hrozne múdry presadzovateľ potravinových doplnkov, ktoré ale proste už na naše stavy nefungujú a NAVY prešiel všetkým od Adama po Evu a má veľmi vyhranené názory na klasickú medicínu, ale inak to iste nemyslel zle

sunnie

inak aj mna niekedy picha pri peceni, ja si z tych liekov asi uplne otravim organizmus. ale zas nebrat ich tiez nemozem. hmmm....