Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
FACE tak ťa vítam v klube :) Ja som tu už písala niekoľko rád nižšie, že čo robiť pri ataku a je to tu veľakrát spomínané, skús to tu trochu poprečitovať
Tani, uz ako beriem tuto davku, tak sa citim fakt dobre. Proste uz davno som nemala depresiu a som ovela aktivnejsia. Akurat ta sprosta hlava ma tie vselijake blbe myslienky, ktore ma dohnali az k takemuto ataku. Tak ma privitajte v klube:D Date mi nejake rady ako sa k tomu mam spravat? Dufam, ze to bolo prvy a posledny krat. Ale pre pripad:)
Misiak, dakuj bohu, mas velmi mudru manzelku.
Neboj sa vsetko bude ok, ak sa teraz este necitis ist do prace, nemusis, rob vsetko pre to, aby ti bolo dobre. Ked ti zaberu AD, potom uvidis.
Ak potrebujes podporu z fora, staci napisat, vidis, ze tu nie je vseko az take zle, ako si si myslel.
Prajem vseko len to najlepsie.
( Tvojmu kamaratovi mozno preto chybal tan "liter kyslika v mozgu", lebo nevedel spravne predychat atak, tana popisuje nizsie, ak by to vedel, ziadnu injekciu by nepotreboval, mozno ho to nik nenaucil, ale tu sa dozvies vselico.)
tanicka tak toto bola konecne pozitivna vec co som sa dozvedel s fora.je to pravda.ved viem normalne rozmyslat,chodit a vsetko ostatne.mal by som sa tesit zo zivota a nie trapit sa a bat sa zbytocne niecoho co neexistuje.bojim sa ze to nebude ako predtym,ale manzelka mi vzdy hovori ze to naozaj nebude ako predtym lebo to bude este krajsie.akurat mi volal sef ci sa este planujem vratit do roboty.lebo ze on ma to iste(zrazu to kazdy ma.hajzlik jeden :) a pomoze na to len robota.ale on nechape ze ja sa na to este necitim.ked prejdu depresie tak pojdem.:)niekto pisal ze spitomin mu zacal ucinkovat po 3.mesiacoch.tak uz len mesiac a pol pockam :)
Jasné, každý má krízovú inú časť dňa, u mňa napríklad je to ráno... už keď sa rozhýbem, tak fajn. Ludia majú oveľa, oveľa horšie choroby, začni si čítať napríklad o rakovine alebo o skleróze multiplex a uvidíš aký budeš šťastný, že máš len to, čo máš :)
tana ja viem.to z netom som srandoval.mozno keby som naozaj zazil atak tak by som sa pokakal.ale ja si vsetko namyslam.som hypochonder a dost pri vsetkom panikarim a tato depresia zo strachom mi nespravila dobre.ved keby som mal vaznejsiu chorobu tak by som nechodil v pohode von s kamaratmi sadnut a pod.len musim vydrzat kym zaberu AD.paradox kezdy vecer vsetko opadne a som zdravy clovek.nejhorsie su poobedia 12-18.
ten kamarát by sa iste nezadusil, lebo pri ataku a ešte nikdy nikto nezadusil... takže on to má buď spôsobené fyziologickým problémom alebo to proste zveličil, lebo vtedy človek skutočná MÁ POCIT, že sa zadusí
Zuzanka65 ďalší krásny príspevok, ďakujeme :) Tak áno, presne túto teóriu razím teraz aj ja - nevyhýbať sa. MISIAK tak si odpoj net... podľa to závisí len od postoja, aký človek zaujme k svojej chorobe... vôbec nie o tom, čo sa o tom dočíta, ale čo si pripustí a čomu uverí...
Musiak, net neodpajaj, to nic neriesi. Si mi teda dal, ja tu pisem, radim, nech vidite, ze sa z toho da dostat, aj ked nie tak celkom, lebo sme len ludia robime chyby, opakujeme ich a preto sa nam aj choroby vracaju. Dostal si ma tym, ze si napisal o kamaratovi, ktoremu museli pichnut inekciu, inac by sa zadusil. No uz len toto mi chybalo...
Hned mi stiahlo hrdlo... A nebolo to tak, ze mu pichli nieco na upokojenie? Asi ano, a ak nie, tak ja to nejdem riesit, lebo mi bude horsie. O to ide, o nase pocity. Ty mas vsetko vo svijich rukach, dokonca to mas aj odskusane, ked nieco robis a nemyslis na chorobu, si ok. Tak to rob a nemysli na chorobu. Rob to, co ti pomaha. Dobre prezity dnesny den je dolezitejsi, ako ktorykolvek zly den v minulosti.
Je to na tebe, ci chces zit svoj zivot spokojne a stastne. Nie je to zivot tvojich dvoch chorych kamaratov, ale tvoj vlastny, tak neporovnavaj. Nech sa ti to podari.