Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ZUZKA vidíš, napríklad aj mňa každé ráno prehnalo a teraz už nie... možno to s tým čajom súvisí :)Katkaxxx moja nehaluz, jasné, že to mávam aj ja (ja mám všetko, na mňa je spoľah:)), len ma to mámv trochu inej podobe... len tak ma napadne, žečo keď teraz dostanem atak... pritom nemám prečo... alebo teraz robím palacinky akeď som si robila cesto, tak ma napadlo: čo keď sa mi začne točiť hlava uprostred toho a príde mi na odpadnutie? No úplné haluze... proste to odignoruj
Kačena neser ma máš to z krámov prestaň myslieť na blbiny ty si vždy pozitívne myslela a dokázala si každému pomôcť tak sa prestaň pozorovať a ľutovať.Nič ti nieje len si trochu precitlivelá a môj názor že asi aj trochu prepracovaná./Dufam že si sa neurazila/
Tani ja som vypila celú krabičku aj môj muž ale ešte stále užívam Ikan.Je to asi individuálne.Ja sa fakt cítim lepšie a idem si ho kúpiť znovu len potrebujem mesiac pauzu.Mne sa upravilo aj trávenie.Dovtedy ma stále preháňalo teraz to mám v pohode.Mrzelo by ma keby si zbytočne vyhodila peniaze.Som aj kľudnejšia a čo ma teší,konečne aj normálne spim.Ja som sa 5-6 krát za noc zobudila a nemohla som zaspať.Teraz spím celú noc
no mne dnes uplne sibe. proste mi preblesne behom sekundy nejaka hrozna situacia v hlave a dostanem z toho uzkostny pocit .. teraz som napr citala ze sa narodili v petrzalskej nemocnici stvoricky a hned som si predstavila seba v tej situacii a po porode a ze co ked by som bola nejak psychicky na tom hrozne a ze by som sa zblaznila alebo by mi siblo a spravila by som nieco hrozne atd.. to je uplne strasne.. mne to prebehne behom sekundy v hlave a citim sa potom strasne.. :(( stava sa to aj vam? mna to tak stve.. ved som s tym tak pekne bojovala a teraz ked mam pred tymi blbymi kramami tka akoby bola vsetka snaha marna.. baby povzbudte ma prosim :) povedzte ze sa vam to stava tiez.. ze mate obavy.. a nikdy sa nenaplnia .. alebo ze sa vam stava tiez nieco take ze mate plnu hlavu takychto co ak-ov a podobne..
Dnes ani mne nieje bohvieako od rána sa mi točí hlava a všetko ma bolí.Ja tiež keď mám dostať tak som veľmi precitlivelá naposledy to bolo keď sa zabil spolužiak môjho syna a to som prerevala celý týždeň.Je to normálne.
ZUZKA tak ja pijem ten čaj každý deň a nepociťujem teda zatiaľ žiadne účinky. Možno nejaké sú, ale neviem o nich :) Ty si vybrala celú krabičku?
Mišiak ja som dostala spitomin pred viac ako rokom ale neuživala som ho pretože sa mi zdalo prvoradé liečiť svoj tlak opäť som sa k nemu vrátila až v auguste keď som sa cítila úplne zle nebola som schopná vyliezť z postele a pri pomyslení že idem do roboty mi skákala husia koža.Brala som 3 tabletky 5milig.denne.Asi po dvoch týždňoch som sa začala cíti lepšie ale tiež som si sem tam dala lexaurin.Len neviem či pomohli tabletky,alebo to že som sa snažila prehodnotiť svoj život a určiť si priority.U mňa to bola práca,ktorá ma doviedla tam kde som bola.Ja som prácu brala veľmi vážne.Teraz ju neriešim,beriem ju povedzme ako určitú nutnosť niekedy ako spestrenie dňa a fakt sa cítim lepšie.Tým nechcem povedať že som úplne zdravá,tak raz za dva týždne si dám lexaurin ale beriem to tak že jednoducho stým musím žiť dokonca sa snažím sama chodiť aj do Tesca čo bolo pre mňa nemysliteľné lebo mi tam bolo vždy zle a zvládam to.
KATKA30 a čože vy ste sa tiež rozišli? či prečo nie ste spolu? Mne je tak všelijako, určite to nie je úľava, je to hrozne divné a začína to na mňa doliehať... My síce spolu nebývame, ale píšeme si maily, voláme si, takže vieme. Nehádame sa, nekričíme, pochopili sme obidvaja, že treba niečo zmeniť, ak chceme, aby mal tento vzťah ešte šancu. Každopádne trvám aspoň na niekoľko týždňovej pauze, lebo si myslím, že to všetko vyjasní a ukáže. No a mám tú virozu odvčera, takže mi nie je bohvieako. Večer som si šupla neurol, lebo na mňa išiel atak, no ľahké to nie je... s tým točením hlavy sa mi zase nejak pohoršilo, ale hádam je to prechodné
TANICKA a ty sa ako citis? Nie je ti horsie, ked tersaz nemas pri sebe priatela? Mne sa dost polavilo, ked sme neni spolu.