Úzkosť

ooo/táňa

ICKA to magnézium B6 berieš šumivé alebo v tabletkách? A koľko denne? Ja som brala kedysi tabletky, ale som sa na to vyprdla, ale začnem veru znova

sunnie

No ludia vy ste sa od vcera nejak moc rozpisali, nestiham citat :-)
Presne, kedysi tolko toho nebolo ako dnes. Alebo ani nevedeli co maju a uz vobec nie ako to liecit.
Katka, netreba rozmyslat nad tym co by bolo keby bolo, treba to riesit az ked to pride. Viem o com hovorim, ja tiez vsetko rozpitvavam ked mi je zle a k nicomu to neviedie.

ooo/táňa

No Zuzka toho sa práve bojím... že ak je táto diagnóza dedičná, tak naše deti budú na tom fakt mizerne... ale možno vymyslia nejaký zázračný liek... Ale keď to viem, je zodpovedné mať dieťa? Uf, to sú veci... Palacinky hotové, hlava sa mi točí, premýšľam, že idem von, tu svieti slniečko

zuzana12345

Icka v tej dobe sa takéto choroby neriešili veď psychická choroba bola tabu,my sme boli same zdravé komunistické jedince tak sa nečuduj ale zase ruku na srdce,ani toľko psychických chorôb nebolo to doniesla až táto doba vieš si predstaviť naše babička na poli pri kapuste ako zapíjajú lexaurin lebo myslia na debiliny? Bohužiaľ sme vystavené väčšiemu stresu a nič s tým nespravíme naše deti budu na tom oveľa horšie

katkaxxx

jej zuzi nad dietov neuvazuj prosim ta... ved to mas uplne idealnu vahu.. ja mam 171cm a 55kg a vsetci mi hovoria ze som chuda, ze by som mala pribrat..

zuzana12345

U nás ráno svietilo slniečko,ale už sa úplne zatiahlo a možno bude aj pršať.Chcela som ísť do mesta ale som hrozne lenivá ešte stále poletujem v župane.Som sama doma tak ma nič nesúri,preto tu sedím celé ráno a len vyžieram blbosti a potom priberám.Pri svojej výške 177 so mávala 58-59kg teraz mám 64 a nemám čo na seba lebo si stále myslím že schudnem ale akosi sa mi nedarí.Nieje to na mne vidieť ale ja sa zle cítim.Najhoršie je že ja najradšej jem večer čo je samozrejme nezdravé, tak si asi idem dať zopár brušákov aby som mala dobrý pocit že som pre seba niečo urobila

icka

ahojte:Ako tak čítam tak som došla k tomu názoru,že som tu najstaršia.Mám 46 rokov.S chorobou sa trápim viac ako 20 rokov.No za silného socializmu sa táto diagnóza neriešila.Chodila som v kuse po lekároch a nič.Už som nevládala niekedy prejisť ani tri schody.Syna som mala malého,ráno vstať o piatej odniesť syna do škôlky v práci v sklade makať.bolo to hrozné obdobie.Ale na PN ma nikdy nedali.Stále som si myslela že tá slabosť a únava mi nikdy neprejde.A veruže boli obdobia kedy som mohla doslova dávať energiu aj druhým.No podnikám,a stres sa ohlásil v plnej paráde.Od januára som na Ad Seroxate 1/2 tab.,a magnézium B6.Pomohlo mi to, asi tak za tri mesiace som sa cítila už vynikajúco.Prechádzalo neustále točenie hlavy,uvolnovala sa mi chrbtica .Leto bolo skvelé.No teraz znovu pociťujem trochu ale len fakt trochu únavu.Ale myslím že to prejde.Tak nezúfajte,lebo fakt som to zvládala bez liekov.Držím všetkým palce.A ke´d si nevieme rady tak treba lieky .

katkaxxx

misiak dakujem za radu.. len vies ono to nie je depresivne u mna.. ja nemam depresiu.. tieto pocity typu "co ak" su typicke pre uzkost. mne robili test na depresiu a v tom teste som dopadla tak ze som bola v uplnej norme, to znamena spodnej hranici ktora je normal = nemam depresiu. toto je typicka uzkost..

katkaxxx

dakujem vam baby, pomohlo :D ale zuzi co by som sa urazila, taketo "kopnutie do zadku" casto pomaha :D :) ja vyslovene bazim po oddychu.. vcera som dosla domov uplne hotova.. a priatel sice byva u nas (byvam u babky v dome) ale to je takee ze nemozem za nim ani na 5 minut vyjst na horne poschodie lebo babka sa hned urazi a mysli si ze tam ideme stvarat nejake strasne veci.. no fakt hrozne.. jak s malymi detmi.

misiak

Katka to som aj ja mal presne v tejto istej podobe.kvoli tomu som si predpisal AD.kludne si aj ty daj predpisat.to su stavy depresivne.neboj sa toho ved len ti doplia chybajuci hormon.zatial pa