Úzkosť

ooo/táňa

V januári som začala vysádzať (toho roku) a od marca-apríla som cítila, že sa to miestami vracia. Ale bolo to len také krátke zatočenie hlavy napr., neprikladala som tomu váhu. V júni som odpadla pred CT vyšetrením s kanylou v ruke. Vtedy sa to spustilo. Ten obrovský atak viem veľmi presne z čoho bol.

ooo/táňa

Ránko, MIŠIAK áno, bola som to ja čo som už bola na AD a vysadila som a vrátilo sa mi to... no ja myslím, že pre mladú babu je celkom problém brať AD stále... vieš, chcela som bábätko. A zdravé. Takže raz ich tak či tak vysadiť budem musieť. Lenže teraz beriem AD už 3 mesiace a stále mi je zle a zle, tak ktovie... Ja mám najhoršiu časť dňa určite ráno... to mám len pocit, že odpadnem, hlava sa mi točí, trasiem sa, no uf

adulik

Ahojte, vsetci, no nebola som tu len jeden dnik, a pozeram, ze ste sa tu rozpisaloi, tesim sa a vitam novych ludi...co sa tyka novsich chlapov, alex, misiak,presne viem,o com hovorite, teda nedavno, o hypochondrii, mala som tiez take stavy, vsetky choroby, cez rakovinu, infart,vodu v plucach, emboliu,...no vsetko...ono to casom prejde pri tabletockach,pozitivnommysleni, aj ked sa to lahko hovori...popisem viac inokedy...inac, este k tomu xanaxu, brala som ho, v pohode, vedlajssie ucinky som nepocitovala...co sa tyka mna, tak posledne dni predychavam, po dlhej dobe nemozem dychat, mam pri sebe sacok, a jane, ze aj neurol...no, nejako bude, vzdy bolo...tak sa na dnes majte, pokojnu dobru noc vsetkym, zdravim dievcata...drzte sa,Tani,Zuzi,Dadi, Monika...pa

misiak

mn32 neboj sa.vedlajsie priznaky som nikdy nemal pri ziadnom lieku.oni to tam musia pisat aj ked to mal 1.clovek s 100000.ja som po xanaxe nikdy nic nezabudol :) ale neber ho casto

misiak

alex ja mam vlhke prostredie rad :D teraz vazne.nevadi mi vlhke prostredie.ja sa vsade citim dobre ale staci jedna myslienka napr.co ak nevyzdraviem?a uz panikarim.keby aspon prichadzali fyzicke ataky.tie zvladam.ale mna ubija psychika.zacnem sa bat a byt smutny.sranda ze?teraz ked sa nad tym zamyslam tak to beriem s humorom a nedokazem si to privolat a tento stav potrebujem stale.tam chyba nejaky hormon a verim ze AD zaberu