Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

ako niekto moze zit bez telky?(tanicka) ja mam v kazdej izbe jednu.v jedne dokonca 2.tj 4 tv a 3 pocitace plus 2x notebook :D este som ani nevstal s postele :)

zuzana12345

Mišiak a čo tak pozvať manželku niekde na peknú dovolenku,nemusí byť len k moru,ja by som brala a nejaké alpské stredisko a venovať sa jeden druhému.Chodiť na prechádzky do prírody,skočiť niekde na plaváreň na bicykel,korčule je toho oveľa viac.Romantická večera a keď ani jedno ani druhé tak sa daj do maľovania prerábania atď.Len sa niečím zamestnávaj.Najhoršie je sa stále pozorovať

misiak

sunie a kolko si ich brala?lebo ponam kamarata cez jednu hru :) on mal depresiu bral AD pomohli po 2 tyzdnoch bral ich 3 mesiace a nikdy sa nic nevratilo.uz presli 4 roky.mne povedala doktorka ze zaberu tak cca po 14 dnoch a ze ich budem brat cca pol roka pre istotu aby sa to nevratilo.ze 6.mes cca ich doporucuju brat.ked ja ani neviem ci mam uzkost alebo depesiu.alebo co mu vlastne je.som velmi naladovy.teraz mi je fajn a o hodinu budem plakat lebo ma napadne ze som chory.obrovska zmena nalad a na to by mali AD pomoct.aspon si myslim :)

ooo/táňa

SUNNIE ja telku nemám a som z toho šťastná... nikdy ju mať nechcem. A čo sa deje vo svete zistím aj inak :) MIŠIAK 28 mám

sunnie

Misiak, aj ja som vysadila na nejaku dobu AD lebo mi bolo fajn a lekarka mi to odporucila. Potom sa mi to vratilo horsie ako predtym, tak som zas na AD a treraz mam dokonca zvysene davky. Ale aj sama si mozem za to, ze sa mi stav zhorsil lebo mam toho v poslednej dobe vela a ja som taka povaha ze robim vsetko nie na 100 ale min. 150%. A som strasne zodpovedna a perfekcionistka. Mala by som veci zacat trosku flakat :-)
Milos, treba vediet co sa deje vo svete :-) Ale aj tak cely program v TV stoji za figu.

misiak

presne tak tanicka.casu mame zrazu vela.a hlavne ja lebo som bol nauceny kazdy vecer dat zopar piv.a vtedy cas letel a bolo to vyplnenie brutalne.a teraz PN plus nechodim na pivo.davam si iba nealko pivo.lebo pivo mi chuti tak som to vyriesil takto :D sice to nieje ono ale troska sa to na pivo podoba :)
moj jediny problem je vyplnit uzitocne cas :) a nie travianom.ten ho zere tiez dost :D ked mam zrazu vela casu tak moc rozmyslam nad sebou.:) tanicka ty mas kolko rokov ak sa mozem opytat?ale ked sa uz pustim do nejakej roboty tak si pomyslim ze to je nsilu lebo nechcem mysliet na corobu a zacnem sa lutovat :) som proste nevyliecitelny pripad.pritom zdravy :D

ooo/táňa

MILOŠ rada strácam čas čítaním tvojich príspevkov. Na péenke nie je ten čas zas až taký drahocenný, však Mišiak?

zuzana12345

Miloško teda inteligentný, sčítaný a rozumný chalan ktorý už čo to preskákal robí takéto voloviny? Mišiak ti dobre odpovedal nepi.Alkoholom neškodíš len sebe ale znepríjemňuješ život hlavne ľuďom okolo seba hoci si to vtedy sám neuvedomuješ.Začal si stým až po rozchode s priateľkou alebo aj to bol dôvod vášho rozchodu