Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
prave som si dal 8 AD.tj uz 8 dni beriem.uz len 6 :)lebo mam zafixovane ze po 14 dnoch ucinkuju :) ja aj po 1.spitomine som sa citil lepsie.ale potom som sa docital ze nezabera a hned mi bolo horsie?chapete ako mozem byt tak ovplyvnitelny?ale len tam zlym.ked mi niekto povie nieco pozitivne tak tomu neverim.ale ked mi niekto povie nieco negativne to si hned zafixujem.je to do placu alebo niekedy ked rozmyslam zdravym rozumom tak sa na tom zasmejem.vcera ked mi bolo dobre tak som zacal rozmyslat ze bavi ma to tu vobec?ako keby som si chcel najst proste problem.a kvoli tomu som sa dal na AD :)
aké vitamíny jete? by som rada nejaké začala, len neviem, čo je najlepšie...
MILOŠ rozumiem :) povedz nám o niektorých svojich zvratoch :)
Zuzka mam 26 :) taky sopliacik.skoro som sa zenil :) tanicka ved to ze som asi rozmaznany,fizicky som v pohode a neviem coho sa stale bojim potom.lebo ked mi obcas pride zle fyzicky tak dostanem taky blby pocit tlak do hlavy a zovre mi zaludok.ale to zvladam bez problemov tym ze odvratim pozornost od toho.cize fyzicky pohoda.to sposobuje ten strach to ze mi niekedy je tak blbo.to hlavne ked pridem do cudzieho prostredia a pride myslienka co ak.ale odvratim ju a je dobre.to znamena dostat dokopy moju hlavu ,myslienky a strach a uz nikdy nepride ani nic fyzicke.co sa tyka babatka tak to mas pravdu.ale clovek ma vtedy obrovsku motivaciu a vtedy znesie vsetko.bol som na diskusiach kde sa mamicky s PP velmi ovabali co bude v tehotenstve ze to nezvladnu a ani nevedia ako a bolo to za nimi bez vaznejsich problemov.vtedy je clovek zrejme silnejsi ked chce babatko.
so mnou ako na kolotoči :)
MILOŠ rýchlodráha? What does it mean? :)
Mišiak,je veľa ľudí čo musia nedobrovoľne robiť aj nočné.Majú úplne rozvrátený biorytmus.Veľmi zle to vplýva na organizmus,viem o čom hovorím.Koľko máš rokov keď si ešte nevyrástol z detských gati?
joj Mišiak keby aj mne bolo fyzicky dobre... čoby som za to dalo... hneĎ by som fičala do roboty
Zuzanka ja viem.ja som este ako male dieta,asi preto sa aj bojim vsetkeho.deti mavaju strach :) chcem to uz prekonat a stale si myslim ze to chce cas.a postupne na vsetko zabudnut.ved fyzicky sa necitim zle a ten strach a obavy nemozu trvat vecne.po pravde ja som rad v noci hore.ked som mal cez zimu dovolenku tak som byval hore do rana do 4-5.a potom dlho spal.menzelka mi hovorila ze si mam najst nocnu.neviem preco to tak je :)