Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mišiak máš pravdu že tieto hry sú ako droga len aby si sa jednej nezbavil a druhu si nezavesil na krk.Pri našich problémoch je dôležitá životospráva a takéto ponocovanie ti asi k psychickej pohode neprispeje.Mal by si si nájsť nejaké iné aktivity ako si zamestnať mozog a nie práve toto.Viem že to hráva aj môj syn a lezie mi tým na nervy.
Dobre rano spolutrpitelia :D ja som vcera uz nestihala pisat alebo urobit ten preklad, takze dakujem tej dobrej dusi, co to spravila za mna. ja som prisla do prace, caka ma dnes aj terapia, tak sa aspon porozpravam o tych srandach co sa mi diali tieto dni. a mimochodom tie "zenske veci" zatial nic... :(
Caute baby.tak aj chlapci sa uz budia :) bol som do rana do 3 hore.hram travian taku online hru a je to ako droga :) rano som sa zobudil s obrovskym strachom.chcelo sa mi spat a strach mi branil.aj teraz sa velmi bojim.neviem preco a neviem odkial to ide.podla mna preto lebo si podvedomie si mysli ze som nevyliecitelne chory a neviem zit plnohodnotne.ako to mam odstranit?neviem zit s tym strachom.ostatne znesiem vsetko,ale precoten strach.vzdy som bol zdravy tak asi to ma nici,ze je to ako zly sen.uz sa nechcem bat!!!
ZUZKA12345 tak je možné, že jedno z toho to spôsobilo... to je super. Mňa nebolieva takmer vôbec, zato točí sa mi v jednom kuse... no ja počasie tiež neriešim, ono rieši za mňa... a moja hlava to okamžite vie, lebo intenzita točenia rastie
Tanička ešte k tomu čaju,alebo Ikanu nevie čomu to mám pripísať mňa stále bolievala hlava.Myslela som že z krčnej chrbtice, ale tu mám OK.Niekedy sa to fakt nedalo vydržať.Ibalgin som jedla ako lentilky.Bolela ma ráno cez deň aj v noci.Doslova som nič nevnímala.Už skoro dva mesiace ma hlava nebolí,čo zmenilo môj život
Tu je o hodinu menej, ako u vas, este pred chvilou bola tma, tiez to neznasam.
Pocasie neriesim, ani neviem ako je, mam zatiahnute rolety, ale tu ked tri dni neprsi, tak uz na stvrty urcite
bude.
Neriesit pocasie, je podla mna dolezite, ved s tym aj tak nic neurobime, hlavne ze je novy den.
chlapci ešte spia? :)
ZUZKA, MAJKA vitajte v klube :)
dobre ránko všetci u nás momentálne neprší ale fúka vietor a je zamračené takže musím svietiť.Neznášam toto takzvané dušičkové počasie,nie že by mi bolo zle, ale celý ceň som akási spomalená, prispatá a nič sa mi nechce.A čo vy ostatní, ako sa cítite