Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Misiak, co je dlho? Ja beriem AD dokopy asi 8 rokov. A davky mi najnovsie zvysili. Si to nejak jednoducho predstavujes :-)
JAWA určite to rieš so psychiatrom, pravdepodobne budeš postupne vysadzovať lieky, aby si posledné mesiace tehotenstva nič nebrala. Ak bude po pôrode zle, tak ti ich znovu nasadia. Skúsenosť tu s tým má jedine Veve a u nej to prebiehalo presne tak ako som ti písala. A tiež vraví, že po pôrode je jej psychicky oveľa lepšie
jawa, zalezi od zdravotneho stavu. co ti povedal psychiater? nemyslim ze kazdej zene co je tehotna vysadili lieky. uz sme to tu tiez preberali.
napadlo. ja mam prefektneho manzela, vela mi pomaha a ked sa zle citim mam fullservice :-) ale mne to prepuklo uz ked sme sa poznali takze nemal sancu nad tym spekulovat :-) jasne ze nas to niekedy obmadzuje ale berie to zatial v pohode, ved su aj horsie veci.
viem ze sa to vola Sédatif alebo tak nieco...to homeopatikum..spytaj sa v lekarni...je to aj na ukludnenie
btw zda sa mi ze kazdy z nas tu ma partnera/partnerku.. ako to oni zvladaju? napr moj priatel mne velmi pomaha a vobec ma za to neodcudzuje. kebyze nemam partnera tak by som sa este aj trapila ze co ked ma nikto kvoli tomu aky mam problem nebude chciet? napadlo vas to niekedy?
aj tu je nieco k tomu: www.depersonalizace.webzdarma.cz