Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

Misiak, co je dlho? Ja beriem AD dokopy asi 8 rokov. A davky mi najnovsie zvysili. Si to nejak jednoducho predstavujes :-)

jawa11

pred vcerom som bola na kontrole ale to som este nevedela co sa deje.Dieta je to po com najviac tuzim.Ci sa citim lepsie?To asi nie.Je toho vela a kedze pisem prvy krat potrebujem asi viac casu.

ooo/táňa

JAWA určite to rieš so psychiatrom, pravdepodobne budeš postupne vysadzovať lieky, aby si posledné mesiace tehotenstva nič nebrala. Ak bude po pôrode zle, tak ti ich znovu nasadia. Skúsenosť tu s tým má jedine Veve a u nej to prebiehalo presne tak ako som ti písala. A tiež vraví, že po pôrode je jej psychicky oveľa lepšie

sunnie

jawa, zalezi od zdravotneho stavu. co ti povedal psychiater? nemyslim ze kazdej zene co je tehotna vysadili lieky. uz sme to tu tiez preberali.

sunnie

napadlo. ja mam prefektneho manzela, vela mi pomaha a ked sa zle citim mam fullservice :-) ale mne to prepuklo uz ked sme sa poznali takze nemal sancu nad tym spekulovat :-) jasne ze nas to niekedy obmadzuje ale berie to zatial v pohode, ved su aj horsie veci.

jawa11

Prosim o radu.Liecim sa na depresiu od marca 08,beriem cipralex a ixel.Predtym sme sa s manzelom 5 rokov snazili o babatko a nedarilo sa nam. Dnes som zistila ze som tehotna.Interupcia neprichadza do uvahy.Ak mate nejake skusenosti napiste.

katkaxxx

btw zda sa mi ze kazdy z nas tu ma partnera/partnerku.. ako to oni zvladaju? napr moj priatel mne velmi pomaha a vobec ma za to neodcudzuje. kebyze nemam partnera tak by som sa este aj trapila ze co ked ma nikto kvoli tomu aky mam problem nebude chciet? napadlo vas to niekedy?