Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
caute, tusim bol vypadok servera alebo co.. bola som na psychoterapii a dozvedela som sa vela zaujimavych veci:) napr tu ze ked som naposledy si dala neurol (ked som sa bala ze odpadnem) a som si myslela ze jak super ucinkuje ze 3 minuty na to ako som si ho dala mi je uz lepsie - tak dnes som sa dozvedela ze neurol ucinkuje az po polhodine :D :D co je uplne vtipne, lebo je z toho jasne ze je to v mojej hlave, ked mi uz hned za uzitim bolo dobre :D no a inak sme pokecali a tak... zistila som ze teoreticky to vsetko ovladam a tak ale akosi to neviem svojim emociam povedat. ten vetrik to co malo byt?!a on co mrha statnymi peniazmi ze si nas tu cita?!asi nas cita dost ked vidi ze odkedy dokedy tu kto je.. no fakt trapne
KATKA nevysadí ti ich kým ti nie je podstatne lepšie
ahojte vsetky kuratenka moje....ja som nes down, dost down.......idem na meetingy, uz sa ani toho nebojim, prestala som sa bat, len ako keby som to nebola ja, to asi tie lieky. Tanicka zajtra idem k doktorovi, asi my uz ten Cipralex da cely a myslim, ze mi po mesiaci Lexaurin aj Xanax vysadi?
ALEX ja ti rozumiem, presne toto som robila tiež... časom prídeš na to, že to proste nejde... a budeš mať zrazu potrebu ísť sám a skúsiť to. Idem s tým havinom :)
Vetrík, neviem kto si, a prečo ťa to trápi. ale ak by si vedel o úzkosti niečo viac, nepýtal by si sa také blbosti. príp.by si si prečítal celú diskusiu a potom by si reagoval inak. ak nemieniš prispieť sem svojou skúsenosťou, radou a pod.tak prosím prenechaj tento priestor tým, ktorým o to ide.dakujem
Nechodím sám, pretože sa bojím toho, že mi príde zle. aj ked mám mobil stále pri sebe, dokonca mám strach, že mi bude tak zle, že si nebudem mocť privolať pomoc. viem že je to hlúpe, hlavne po tom čo som si tu prečítal vaše názory a skúsenosti, ale ešte mi potrvá kým to svoje dlhoročné negativne myslenie a postoje "pretavím" na pozitívne. ak idem na nakupy, vybavovačky autom, nechcem isť sám, pretože sa takisto bojím že mi ostane zle a nedostanem sa domov, príp.že by som to niekam napálil... takže zbuntoším mamu, babku, brata, proste niekoho kto má práve čas a chuť isť so mnou
ALEX nie je to žiadne horšie štádium, je to súčasť atakov, neboj nič... ja mám to točenie stále, tak sa teš, že ty len pri ataku :)
A ty drahý VETRÍK nemáš čo iné robiť, len sem loziť a čítať si, čo tu píšeme? Končím s mrhaním energie na teba...
Pardón nie e-mailuješ,ale píšeš v téme "úzkosť",že či nemáš inej roboty a štát Ťa živí!!!
ešte ma napadla poznámočka. nikdy som nemal problém s rovnováhou, točením hlavy a pod.-samozrejme ked som bol pripitý tak áno. ani na začiatku týchto stavov úzkosti. ešte som sa tým "chválil" aj lekárke. no, a tu ho máš, dva tyzdne dozadu sa mi zmenili príznaky a priebehy atakov a začala sa mi točiť aj hlava. nechcel som tomu veriť. neviem, či úzkosť má nejaké štádiá, a či som sa nedostal do nejakého dalšieho štádia-ale pre svoj pokoj v duši to beriem tak, že to je dalšie štádium na ceste k vyliečeniu (tak mi to prosím nekazte:))