Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

emma18

katkaxxx: ano ja to mam tak ze aj ked mi je cez den hrozne tak vecer mi je uplne skvele a nic mi nieje a akoby mi ani nikdy nic nebolo. divne xixi

katkaxxx

ozaj stava sa vam ze vam je najlepsie vecer? ja to tak mavam, neviem cim to je ale vraj to je typicke pre depresiu.. ale ja depresiu predsa nemam.. hm.. :)

katkaxxx

dada - tlaky v hlave - tym co myslis? bolest hlavy? alebo nieco ine? a co sa tyka pocity ze sa idem zblaznit, ten pozna asi kazdy kto ma uzkost, teda kazdy kto je tu. nic sa ti nestane, zaujmi sa niecim - hocicim, pre mna za mna aj rataj oblaciky, len si proste odved pozornost od toho. je to len hlupy pocit - velmi neprijemny - ale neskodny, nic ti nehrozi :) zuzka65 - dakujem za link, som zvedava co napises :)

dada

Ahojte.chcela by som sa vas spytat,ci mava niekto tlaky v zadnej casti hlavy,a ci ma niekedy aj myslienku ze sa zblazni?ak to niekto mava prosim vas napiste mi ako sa s tym vyrovnava.niekedy to na mna tak pride,ze by som normalne kricala,mozno by sa mi tym aj ulavilo.prezila som vela stresov,a mala som taku nervozitu,ze by som vyskocila s koze.ta mi trocu ustupila,ale tie tlaky v hlave ma ozaj stvu ale uz ich nemavam tak casto,ale ked sa dostavia tak to stoji zato,vtedy si myslim ze sa zblaznim.budem vdacna ked mi niekto kto ma taketo priznaky o tom napise,ako to zvlada dakujem.Dada

zuzanka65

Katka ja mam 43, neberiem ziadne lieky. Rada by som popisala viac, ale musim teraz odist. Zatial sa majte vsetci krasne, potom pocitam a popisem este. Katka, to co som ti predtym poslala je z tejto stranky vytrhnute, ak chces precitaj cele, to bolo z casti terapia. www.uzkost.cz

katkaxxx

misiak beries lieky 8.my den. za 8 dni z uzkosti nevyliecis nikoho na svete. nepanikar, ved este len cakas na vysledok. a ak budes panikarit a ocakavat negativny vysledok tak to ten vysledok aj ovplyvni lebo sa budes bat. relax man ;)

katkaxxx

no zuzi to mas teda pravdu. ono totiz nejaka miera uzkosti je aj normalna v zivote, kazdy ju niekedy pociti v urcitej situacii. pomahala nam aj v minulosti k prezitiu, neda sa bez nej zit. a nadvazuje to tiez na to co som ukazovala z toho clanku - ze tie myslienky co mame su proste normalne, bezne atd len proste na ne reagujeme tak akoby neboli a prilis ich prezivame, v tom robime chybu. a musime sa im vystavovat a nechat ich pekne len prejst myslou a netrapit sa a ani nereagovat a tak si pekne zvykneme :) zuzka65 kolko mas rokov ak sa smiem spytat? :)

misiak

zacinam nejako panikarit.neviem co sa to somnou deje.cital som diskusie o mojich liekoch a vacsina pisala ze im nezabera.ale niekto napisal ze zabral.hlavne zeny.tak zas panikarim ze sa s toho nedostanem a pritom mi uz bolo fajn.beriem spitomin a 8.den wellbutrin