Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

alexx_le

ešte pozorujem na sebe jednu vec posledné dni. ked pri ataku nakloním hlavu do "nesprávnej" polohy, zhoršia sa mi príznaky, ked hlavu viac zaklonim alebo aspon vyrovnám, tak je to lepšie. tak rozmýšlam či to nemá nejaký súvis s krčnou chrbticou. má niekto podobné skúsenosti?

ooo/táňa

ALEX a ako vyzerá parádny atak u teba? Ja viem, že už si mi to hovoril, ale popíš tento... ako začal, prečo...atď

alexx_le

Už som tu Táni. bol som na nakupoch autom. fotrik chcel šoferovať, tak som sedel ako spolujazdec. začalo mi byť hrozne. parádny atak na mna prišiel a trvalo to vyše pol hodiny. Dalo sa to predýchať ale bolo to husté dnes. sedel som jak ochrnutý a bál sa aj pohnúť. o siedmej som si dal večernú dávku lieku a prešlo to dosť rýchlo, aj ked už predtým to polavilo. naspať som robil šoféra ja, ešte do doznievalo ale zvládol som všetko v poho. dnes som mal celkovo taký pracovný den okolo domu,takze som bol v pohode. u mna su ako si vsimam kriticke poobedia ako spominal Misiak. doobeda som v pohode, ak sa dobre vyspím. a večer som tiež v pohode, ale to asi kvoli liekom. niekto tu tiež spomínal tlaky v hlave. občas to pri ataku cítim na spánkoch a vzadu na temene. nie je to bolesť, ale akoby navreli žily alebo mozog a tlačilo to na lebku-neviem to lepšie popísať:) ale tým sa nezaoberám, možno je to u mna sposobené zvýšeným tepom a tlakom počas ataku

misiak

mojej mame sa brutalne tocievala hlava a nevedela s coho.pomohlimjej kvapky secatoxin.na prekrvenie mozgu.ale toto je asi ine ked to je psychicke.ja viem ze to musi byt neprijemne a ja sa tu stazujem.ale ked trpim psychicky a neda sa to zvladat tak to je strasne.

ooo/táňa

MIŠIAK jasné, ale neprekrvený mozog súvisí tiež s PP... Viem, že to s tým súvisí, lebo keď som brala AD, tak sa mi netočila... a viem, že to je psychicky podmienené

misiak

nechapem ako to je mozne.ved ked sa pride na koren veci tak to musi prejst.nieje tam ina pricina?neprekrveny mozog alebo nieco podobne?

ooo/táňa

ničového nič... vyhadzujem peniaze za ňu a nerobí mi to nič... ale tak verím, že časom to možno príde...

misiak

aj v tom clanku je napisane vydrzat! za par mesiacov to prejde.zvlastne je to ze ked mi je horsie psychicky chcem aby mi bolo fyzicky.a ked mi je zle fyzicky tak chcem radsej aby bolo zle psychicky :) a teraz si vyber.okrem vecerov ked mi je dobre psychicky tak mi je horsie fyzicky a naopak.ako keby mi stale muselo nieco byt.ale nepacil sa mi ten zivot predtym ako ma dostala uzkost.teraz je to sice tazke ale ked to prejde zivot bude krajsi.uz teraz mam na zivot uplne iny pohlad.cim dalej tym viac verim v boha a na vsetko mam iny pohlad.takze asi len my vyvoleny mame naozaj tento dar a pan boh sa nad nami zlutoval a privolal k sebe.aspon ja to tak citim