Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

ale mne tá hlava stáááále neprechádza, veď vieš, že už celé mesiace tu pre to vyplakávam... to je moje peklo... ostatné zvládnem hravo

ooo/táňa

MILOŠ ja som pokojná, nemám vnútorné napätie ani nič... len sa mi točí hlava brutálne, ani čitať sa mi riadne nedá... a už som myslela, že je to preč... najhoršie je, keď mám také fajn dobré dni a potom príde tento pád... doktorka mi dnes povedala, že to je bežný výkyv, že treba byť trpezlivý... však keď jej nič neni, tak môže byť trpezlivá... ale je zlatá aspoň :)

misiak

tanicka to urcite prejde.len treba cas a spravnu liecbu.ved dnes mame take moznosti ze veda dokaze liecit takmer vsetko.samozrejme s tvojou pomocou.

ooo/táňa

no a po pár pokojných dňoch mám zas dereálky jak svińa... uf... ALEX ty si kde? Bol si niekde sám dnes?

ooo/táňa

tak ja mám hororový večer... bola som s kamarátkou a potom som mala ísť s ďalšou kamarátkou a potom na masáž... ale tá ďalšia kamarátka neprišla, takže som mala hodinu čas, tak žesa prejdem po meste... zo začiatku 20 minút fajn, som si hovorila,že veĎ ako dobre chodím, že nič mi nie je a potom prišiel atak ako sviňa - točila sa mi hlava neskutočne, pocit na odpadnutie (u mňa je atak vždy hlavne toto), ale hrozne intenzívne, už som ani nevedela, kde stúpam, nevidela som poriadne, triasla som sa... našťastie som stretla kamaráta, tak som si sadla k nemu do auta, trochu som to predýchala, ale aj tak som musela volať priateľovi - bývalému - aby ma išiel odprevadiť až na masáž... a dala som si neurol... je mi máličko lepšie, ale toto je desivéééé, doriti čo sa mi tak pohoršilo???

misiak

aj ja som vdacny za kazdy vecer.a ked sa logicky zamyslite,kolko tam chyba aby nam bolo stale tak dobre?ved ked je dobre vecer tak to musi byt len kusocek od samotneho vyliecenia.dnes sa citim fyzicky dobre ale boli aj zle psychicke stavy.roztraseny zaludok a pod.myslienky zle ale to len taku hodinku.dnes som si zacvicil jogu na wi-fit :)

katkaxxx

hihi dadi, nemas za co :)) su to hluposti vsetko.. neboj. ja zase teraz ako je vecer sa citim uplne ok, nerozumiem nicomu.. ale za ten vecer co mi je dobre si tak oddychnem a tesim sa zo zivota ze az :)

misiak

Katka mne kazdy vecer ako keby utalo a je mi perfektne.ani si nedokazem privolat vecer uzkost ani ziadne negativne myslienky.hned od prvho dna mi je vecer najlepsie.najhorsie je medzi 13-17.ved ja zijem len kvoli vecerom.inak by som uz asi skoncil.vecer si z manzelkou robime pekne vecere a to ma drzi pri zivote.ale dnes mi bolo celkom dobre aj cez den

dada

Katuskaxxx velmi pekne ti dakujem za povzbudenie,velmi si mi pomohla tym,ze sa nic hrozne nedeje.tie tlaky su take,ako keby mi nieco tlacilo na mozog.moze to byt aj krcna chrbtica,lebo mam s nou velke problemy.mam lavo-pravo strannu skoliozu krcnej chrbtice.ale bolieva ma zadok hlavy mozno aj preto,lebo mam nosit okuliare do dialky .mam ich uz 7 rokov,ale nosim ich len pri pozerani televizie,moze to byt aj ocny tlak....