Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
presne tak Katka.priklad je neurol. ved ty uz si za vodou to mas pravdu len asi sa ti to nepaci tak sa vracias naspat do uboleneho a uplakaneho sveta.asi sa ti viac paci trapenie :) ale nic si s toho nerob. to aj mne sa asi viac paci trapit. ked chces tak ti je dobre ale teraz asi nechces.predvcerom bol v novom case clanok o pavelekovej a jej dcere. tam je dovod na taketo stavy. vies si predstavit ze by ti niekto povedal ze mas 3. mesiace zivota? to by bol dovod na smutok strach a paniku. uvedom si ze si zdrava a nie sa lutovat a mysliet na blbosti.
Jáj Katka a s priateľom, nuž... nechávam to plynúť, nie sme schopní bez emócií a bez nervov nič riešiť. V podstate každý deň sa aspoń na chvíľu vidíme, ale nerobí nám to dobre... Ja na to nemyslím radšej vôbec a pokiaľ viem, tak on kuje plány ako túto krízu prekonať, ale neviem, či na niečo konštruktívne príde...
KATKA neboj nič, aj mne je posledné dni na hovno... ale nejako to predýchame zase... som zistila, že tiež mám PMS :) tak aspoň to mám na čo zvaliť :) Moja hlava je stále jak šialená... u teba sú to myšlienky... každý máme svoje peklo... ale nevzdáme sa a zvádneme to. Daj si magnezko a keď nič, tak si daj polku neurolu... ja stále beriem len tú polku a pomáha mi (placebo-neplacebo)
hihi misiak no to mas pravdu len je to tazko tomu nasmu mozgu vysvetlit ze ano :) ja proste nechapem ze ako napr pri pohlade na blbu fotku prirody mozem dostat uzkostny pocit :) vysvetlite mi to :) ja tomu nerozumiem. blbosti na ntu. s tymi liekmi je to niekedy sranda :D hovorila som tu moju prihodu s neurolom ze? :D ze som si myslela po 3och minutach ze wow ako mi zabral a uz je pohoda a potom som sa od psychiatra dozvedela ze neurol ucinkuje az po pol hodine :D :D :D ale mozem si za to sama ze sa takto citim.. teda nie uplne ale do velkej miery, lebo som prestala dalej citat knihu a pracovat na odstraneni tych veci..asi som si myslela ze som uz za vodou :) ale ja to dokazem :) aj vy to dokazete vsak? :))
Katka tie pocity poznam. napadaju ta neuveritelne veci a pod.ale to vsetko prejde len sa treba nabudit :) ja si vzdy spomeniem na manzelku ze spolu planujeme babatko a krasnu buducnost a aj krasny vecer a vtedy sa mi ulavi. zas ked mi je dobre tak ma napaduju myslienky tipu naco sme vlastne tu a citim prazdnotu.tj. my len nevieme co chceme. podla mna sa citime presne tak Isto ako pred rokmi akurat tie veci inak berieme a viac sa sledujeme. ked nam je dobre tak zacneme rozmyslat: naozaj mije dobre?anaschval na sebe nieco hladame a potom sa vystreaujeme. co tak zacat zit tak ako predtym? a nepozorovat sa? teraz som si to uvedomil. samozrejme ak ma clovek k tomu aj fyzicke priznaky tak to je tazsie, ale ja alebo ty Katka co to je hlavne o psychike si dokazeme povedat a zit. sustred sa na to co prave robis. ja si uvedomujem ze som zdravy a ze chcem byt nasilu chory. napr keby ma teraz zacalo nieco boliet tak myslim na to a nie na nejaku psychiku. treba zit a nemysliet. ide to velmi jednoducho. ja som dnes zobral 9.den ad. to nikdy nieje na skodu :) inak niekto raz pisal ze spitomin mu velmi pomohol ale az po 3. mesiacoch. podla mna mu pomohol cas a nie spitomin :) lebo cas najlepsie lieci.
zuzka65 - potom napis o sebe ako si vcera spominala ;)
Tani ako je to s priatelom? ako to hodnotis po par dnoch? nechyba ti? nedali by sa tie problemy kvoli ktorym ste sa rozisli vyriesit? ja neviem preco ale tak velmi si to prajem :( je mi to luto aj za teba
ahojte, no mne je stale uplne blbo, sibe mi, mam pocit ze sa bojim uz aj krikov alebo stromov, proste mam tolko uzkostnych pocitov ze az. ide ma z toho porazit. a kramy nikde. a stale sa trapim ze s takymi hroznymi pocitmi nemozem zit a ze co spravim atd atd a pritom mna tak strasne bavi zit, tak velmi by som sa chcela normalne tesit zo zivota. uz sa mi to aj darilo, bolo mi fajn. ale posl. 5 dni mi je tak nah***o ze az. a pritom si stale uvedomujem ze su to blbosti. a tak strasne sa uz potrebujem vyplakat.. tak velmi.. a stale nemozem. proste vsade je niekto.. vcera uz som toho mala dost a spustila som trochu plac v restauracii (boli sme s priatelom na veceri) ale len trochu, lebo na verejnosti sa to samozrejme nepatri, budu tam na mna pozerat jak na debila. uz mi to fakt tlaci na mozog. jeden blby plac by mi istotne pomohol. a rozmyslam ze ci to mam cele pretrpiet alebo ci si mam slahnut neurol, alebo iba magnezium, alebo nic alebo co.. ah ludia poradte, tak ma to mrzi ze som tu jak taka kopka nestastia a pritom sa v podstate nic realne nedeje, ide len o moje pocity. vymyslene a predsa ich citim.
Zuzanka, ten prispevok ma pobavil, je to veru pravda. Kiezby sme vsetci vedeli brat zivot viac v pohode.
Veve, podla mna si dobre spravila, taky partner by ti len dalsie problemy pridaval.
aj ja si vždy večer hovorím, že zajtra bude lepšie, že si tú hlavu nebudem všímať... ale dá sa to? veď mám pocit, že skolabujem...