Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katka30

Tanicka drz sa dneska.....aj mne je nejako blbo, uplne mi je navracanie a idem prave do roboty.....fuuuuuuuuuj, nech to uz prestane......

ooo/táňa

ALEX mám notebook normálne a u našich klasický počítač... mňa hlava ani oči nebolia, len sa mi točí, to je iné... a nie je to z počítača, len PC mi to trochu zhoršuje miestami :) Ja neviem, či dnes budem vôbec schopná ísť von so psom, fakt zlý deň

katkaxxx

a celkovo u nas je to v rodine take cudne... proste furt musis vyzerat ze si akoze taky silny a vsetko prekonas. pred babkou ked len poviem ze ma boli brucho napr tak mi hned povie ze sa lutujem a co vsetko ona musela prezit. no proste chapes... musis byt vzdy silny akoze. a to je prave to co cloveka ubija a nie je to dobre.. ja mam celkovo taky problem so sebou ze mam vkuse nejake naroky na seba a pocit ze toto alebo ono sa mne nemoze stat lebo som akoze "silna" a preto si stale nechcem pripustit nejake pocity napr a tak, napriek tomu ze ini ludia ich mavaju tiez.. ale proste vies, ja som taka hrda, mne sa to nemoze stat.. ah jo... chcelo by to vymenit mozog :D

katkaxxx

alex ved to je prave ten problem ze nemam. som bud v skole alebo v praci a byvam u babky a tam ked dojdem tak tam sa neda mat sukromie niekde alebo len tak plakat lebo by zistovali co mi je atd a oni nevedia o nicom vies, vie to iba priatel.. takze tak :(

alexx_le

Tani, máš klasický monitor alebo LCD? lebo odkedy používam LCD nemávam vysilené oči, a bolesti hlavy od očí

alexx_le

no, Tani, o pár dni začínam jeden projekt, takže si musím na ten komp znovu zvyknúť a naučiť sa správne sedieť nech mi to neškodí na chrbticu, alebo si budem davať prestávky. uvidím. a dám určite vedieť ako sa mi darí dodržiavať režim dna:)

alexx_le

Zuzanka65,ten príspevok čo si našla na googli sa mi velmi páči. fakt sa v tom vidim:) katkaxxx - nemáš nejaké vlastné miestečko? vlastnú izbu, kde by si sa zamkla na pár hodín a vyplakala dosýta. ja každému poviem nech mi nelozia nejaký čas do izby, dám na uši slúchadlá a revem kolko to dá. fakt to inak nejde. netráp sama seba ak nemusíš. držím prsty

ooo/táňa

informuj nás o pokrokoch... mne sedenie ani tak nevadí, lebo robím popri tom iné veci, ale čumenie do PC na moju hlavu tiež nič moc... držte sa

alexx_le

prajem všetkým pekný den:) no,kým sa dostanem k pc tak je niekedy aj obed. a nevydržim tu dlho sedieť-nerobí mi to dobre na chrbticu.takže sem skočím len semtam. idem si dnes konečne zostaviť nejaký denný režim ktorý by som dodržiaval a niekomu z rodiny kupim bič, aby ma trestal za jeho nedodržanie, lebo u mna to asi inak nepojde:D idem na tych piatich tibetanov a relaxaciu plus cvicenie na rotopede. no, a kuknem aj nejake dobre relax centrum na tu moju krcnu chrbticu. musim sa fakt rozhybat,lebo dva mesiace sa len vsetkeho stranim a zijem tu ako v klietke:( tak mi drzte palce-aj preto ze o xvilu idem autom na nakupy. majte sa zatial:)