Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ozaj ja som sa vam nepochvalila ze z tej blbej sluzobky v nemecku co som bola mi dosiel telefonny ucet 4000 kvoli roamingu.. no to som si zarobila teda..ziadne diety, len na jedlo som mala a presne vyuctovat a zvysok vratit. a praca 10 hodin denne. a darceky pre nasich som nakupila za 5000. no to sa fakt cele oplatilo.
Baby nechajte tých hlupáčikov, nech si tu píšu tie svoje hodnotné príspevky... veď keď nemajú čo iné robiť a v skutočnom živote sa s nimi nikto nebaví, tak ich poľutujme :) KATKA30 ten lexaurin ani xanax sama určite nevysádzaj, nesmie sa to naraz, až keď ti začne byť lepšie, tak ti bude doktor znižovať dávky
hm... hhhhhh a vetrik sa mi zdaju byt identicke postavy. hhhhhh/vetrik a ty asi nemas fakt co robit, ked cely den stihas smirovat po nasom fore. ked uz pises, tak napis aspon nieco konstruktivne, nie taketo koniny.
hhhh - mudrlac niekde inde.
dobre ranko vsetkym.......ja som sa dnes zobudila a hned mi bolo na vracanie, ale zahnala som to. Teraz som si dala Lexaurin aj Cipralex a tusim mi zacina byt lepsie. Nejako ma zase zacina prehanat,neviem ci to stale z liekov alebo zase na mna nieco lezie. Boze odkedy som na Slovensku, stale som chora a to nemyslim len psychicky. Tanicka u mna si dost silna zena, ked si aj s kamoskami chodis sadnut. Ja ked mam ist s nejakou na kavu, tak sa trasiem, som spotena a cela v krci a nevydrzim tam ani 5 minut, musim ist prec, nemozem zvladnut tu situaciu a pritom by mohla byt taka pohodova, som uz debil nacisto. Ja sa skor snazim vyhybat ludom, i ked v praci, neviem ako, ale zatial mi to ide. Vcera som mala tolko stretnuti a ani neviem ako, bola som silna ako nikdy. Dost teraz citam o poboznych veciach, tak mozno aj to pomoze, verim tomu. V nedelu pojdem do kostola asi po 20 rokoch a to mam 30. Normalne sa bojim vikendu, cez tyzden som stale sama, lebo mam poobednu v robote, ale cez vikend su vsetci doma. Mam pocit, ze ked sa ma niekto nieco spyta, tak sa hned rozplacem, mavate to aj vy????
Alex išiel konečne aj niečo robiť,ale o táni sa to povedať nedá.Úzkosti sa zbavíš aj keď budeš niečo rozumnejšie robiť ako celé dni sedieť pri počítači a písať!!!!!!!!
Katka ja ti ho prajem, nikomu ho nedávaj :)
ALEX s MILOŠOM sú kde? Miloš behávaš ešte?
ludia mate vsetci pravdu. tani ja ti velmi prajem aby ste to nejako urovnali a boli spolu stastni.. cas vsetko ukaze, to si tiez casto hovorim :) ja nastastie problemy s priatelom nemam, je to moje najvacsie zlaticko na svete, najlepsi, najmudrejsi,najzlatsi a najkrajsi chlapcek na svete :) nikomu ho nedam :))