Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
misiak - neurol nie je silny liek - teda urcite nie 0.25ka ktoru mam. psychiater mi povedal ze to je akoby som si dala kocku cukru, ze ucinok bude podobny.. no a ked si dam toho polovicu tak si mozes predstavit ake silne to asi je...
Katka neurol nieje placebo.je to liek ktory ukludnuje.:) a dost silny.kym ho neveries pravidelne tak je to v pohode.liekom sa netreba branit ked maju za ulohu pomoct.preco sa trapit ked nemusis.aj ja som proti liekom ale ked to inak nejde tak preco nie.urcite skodia menej ako alkohol alebo drogy.:)a v dnesnej dobe AD uz niesu navykove ani nejako nebezpecne.a ked nemas pri nich vedlajsie ucinky tak to je ok.
no zuzi myslim ze aj ten beh by sa mi zisiel, vidis aspon si mi pripomenula ze treba sportovat :) ja vobec nesportujem, len sedim na zadku wrrr :( len keby len myslienka tak este ok, ale ja dostanem rovno pocit, proste to su zlomky sekundy a je tazke sa proti tomu branit.. ale uz je lepsie.. zuzi aj ja som proti liekom - ved doteraz ani ziadne neberiem okrem toho neurolu sem tam a teraz som si aj tak dala len polku toho 0.25.. psychiater mi hovoril ze to je viac menej placebo.. ide tam skor o ten efekt ze si nieco das a myslis si ze ti to pomoze :)
dakujem zuzanka.ale ja chcem aby to uz preslo navzdy.ved uz som fyzicky fit len ten smutok a strach.ved to nemoze byt take tazke.sice AD beriem len 9 den.mozno ani nezaberu.lebo tieto nevychytavaju serotonin ale povzbudzuju.tak snad budem vediet spat potom.mozno nejaky psycholog ale ako sa k nemu dostat.dakujem vsetkym
Katka, tym bleskom nezabrani, to by si nesmela mysliet vobec. Ked tie myslienky pridu, tak im daj stop. Potom zacnimysliet na nieco ine.
Zvladnes to Misiak urcite, blizi sa vecer, pride manzelka a bude vam fajn.
Zi pre dnesny den, na zajtrajsok teraz nemysli.
Ja dakujem vam, je mi ovela lepsie.
Nieco som sa od vas naucila. Predtym som myslela, ze pochopim kazdeho cloveka, co ma daky problem, ale az posledne dni a vy tu, ste mi ozaj ovorili oci. Ja co som proti uzivaniu AD,preto pokojne napisem, Katkaxxx, ved si daj ten neurol, ma ti pomoct, tak co? Ved ho nezneuzivas, ale potrebujes. Pred tyzdnom by som ta presviedcala, ze si mas ist zabehat, alebo nieco podobne.
caute.tak uz som doma z BA.asi o tretej ma zachvatil smutok a bolo mi velmi do placu.a zas neviem preco.zas som znechuteny a smutny a kladiem si otazku ci to takto dalej zvladnem a ci sa s toho dostanem.:( myslite ze to prejde?ved to ani nieje PP je to len nezmyselny strach ktory neviem identifikovat.ako keby som sa bal ze to nikdy neprejde a tym si to privolam.alebo sa bojim ze budem mat strach.ved mi bolo zed den dobre a vobec som na to nemyslel.ach jaj.ved su to len hlupe myslienky a ako dokazu trapit.zelam vsetkym pekny podvecer
zuzka drzim ti palce aby si to vsetko zvladla