Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
misiak nejeduj ma :) ako si mozes mysliet ze ti zaberu AD po 9tich dnoch? a ten strach si myslim ze pozname vsetci. to ako keby si sa spytal ze ci je tu etse niekto kto ma uzkost :)
Zuzanka s tym wellbutrinom si ma nepotesila :( katka ked nezabral neurol daj si este jeden.zuzanka ty si teraz bez liekov?ale ty uz si v pohode nie?a mal vlastne niekto z vas stach ako ja?a taky nezmyselny ze neviete preco sa bojite?strach zial a smutok ma ubija a preto chcem AD.tie by mali zabrat.ale ked vacsine wellbutrin nezabral :(
zuzi nechcem sa hadat ale povedali mi to dvaja psychiatri nezavisle na sebe :)ale je pravda ze povedali ak je niekto nejaka slabsia osoba nezvyknuta na lieky tak to nanho moze mat nejaky ucinok. mozno klamali ja neviem :D a pointa tej prihody s neurolom bola v tom ze tym ze som si ho dala som sa upokojila a prestala panikarit a upokojila som sa sama nie tabletkou lebo ta tabletka ma ucinok po pol hodine takze nebolo mozne aby mi zabrala po 3och minutach..ludia hovorim o neurol 0.25 nie neurol 0.5 - tam by som uz o ucinku nepochybovala.. ale ved kaslat na to, naco tu rozoberat lieky
Lea, ja nie, co to je?
Tiez si myslim, ze neurol nie je placebo, pisala si predtym, ze ti doktor povedal, ze zaberie az o hodinu a tebe zabral za niekolko minut, no mozno si mala prazdny zaludok. Ani lieky neposobia na kazdeho rovnako. S nenavykovostou dnesnych AD tiez nemozem suhlasit. Pred rokom, ked som vysadzovala seroxat som si uzila svoje. Nechcem to opisovat, to by bolo nadlho. Xanax som nebrala dlho, len zo zaciatku, velmi mi pomohol. Wellbutrin mi nepomohol skoro vobec, brala som seroxat a citila som sa strasne unavena a chcelo sa mi hocikedy spat. Tak som ho dostala na povzbudenie. Zo zaciatku mi ten Wellbutrin pomohol, prestala som spavat cez den, ale ked prisla vacsia psych. zataz, tak som spala aj 2x za den aj s nim.
misiak a ta polka mi fakt vobec nezabrala, stale mam blbe pocity. mne najviac pomaha rozhovor s mojim drahym, tak si upracem v hlave aspon na nejaky cas a pomoze mi tiez velmi ked pridu zenske veci, lebo potom uz bude opat v pohode :) len ma stve ked si pomyslim ze co so mnou robi meskanie blbych kramov, tak co to bude ked budem po porode.. ah jo.. zase co ak a zbytocne obavy. uz som ticho :)) ale zavidim vam chlapi ze nemusite zazivat hormonalne zmeny ako zeny, to mate fakt vyhodu.. uz ani na vojnu nemusite.. no vam sa zije :)
katka to ano.0,25 to je nic.mne minule nazabrala 0,5 tak nabuduce si dam 2 :) 1mg je v pohode.psych povedala ze 0,5 je akurat davka pre cloveka a podla toho si clovek upravuje davku sam.ak sa citi unaveny tak si da nabuduce polku a ked neciti nic tak si da 2.ale xanax a neurol niesu AD.len niekedy sa tam radili.AD je vela druhov co vychytavaju serotonin a niesu navykove.ale u muzov mozu sposobit sexualne problemy tak som sa ich bal a doktorka mi nasadila wellbutrin.ten nevychytava serotonin ale ine latky a neovplyvni sexualny zivot.niekde som cital ze ho brali aj tehotne zeny.len dufam ze mi zaberie :( lebo bolo dost negativnych nazorov ze nepomaha.ale na kazdeho posobi inak a par ludi si ho chvalilo.tak uvidim.
misiak a v tom ze AD nie su navykove alebo skodlive ti tiez musim protirecit.. neurol a xanax su napr jedni z navykovych ak ich beries pravidelne. a je ich takychto omnoho omnoho viac. ale vraj sa uz vyrabaju aj nejake nove lepsie a nenavykove tak neviem..