Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

ved ja viem ze mam psych problem a preto ho chcem cim skor odstranit.vacsinu dna mi je dobre.mam krizove take tri hodinky a niekedy aj viac.vecere mam kludne.preto si myslim ze som v takom stadiu ze to dokazem coskoro.beriem spitomin a welbutrin.spitomin uz vyse mesiaca.mozno to chce len viac casu.mam stastne manzelstvo aj stastnu rodinu a to by mal byt zaklad.

misiak

sunnie a ty mas PP?lebo som to nejako nezachytil.ja nemozem citat ked sa clovek trapi lebo to mi odobera silu a sancu ze sa vyliecim.ale ja nemam ani PP tak by som sa s toho mal dostat.v podstate nemam ani depku.mam iba strach uzkost a smutok.dost ma deprimuje ked sa niekto dlho trapi.

slzicenka

este ma napadol roztok novo passit(neviem kto sa to pýtal na tu homeopatiu,alebo i ine lieky).Nie je to vsak homeop.liek.Je to roztok,extrakt z liec.bylin,odstranuje strach,psychicke a emotivne napätie s pocitom uzkosti...POZOR!!!!nesmu ho vsak uzivat pacienti s epileptickými zachvatmi a deti do 12 rokov...a medovka caj je tiez na ukludnenie alebo lubovnik bodkovany,z toho sa vyrabaju i antidepresiva...pri jeho uzivani vyhybat sa slnku...teraz nie,ale v lete:)

sunnie

misiak, nie tak uplne, ale bolo to jednu dobu o dost lepsie. ale potom som mala velmi stresove obdobie a akoby prestal zaberat. momentalne som len na zvysenej davke cipralexu a podla potreby lexaurin.
mne bolo strasne zle z xanaxu a seroxatu. pre kazdeho je vhodne nieco ine. ale pokial budem mat stale takyto hekticky zivot asi sa mi to nezlepsi. mimochodom ja pracujem (a dost), studujem, mam na starosti domacnost, psa,... To len k niektorym prispevkom a la vetrik.

misiak

suhlasim s tym ze ist pracovat a tym sa uzkost odstrani.ked som robil tak som prisiel domov unaveny a bol som velmi rad ze si oddychnem.zato teraz sa doma nudim a myslim na blbosti a stale sa pozorujem.vtedy to je jasne ze to nemoze prejst :)aspon to skusim :) inak sa chcem opytat byva tu niekto sam?lebo ja si neviem predstavit ze by som mal spat v tejto situacii sam.strach na to pomysliet.samby som to nezvladol.potreboval by som bud rodicov alebo manzelku.ja obdivujem sestru.ona sa sama odstahovala do dubnice.vobec nikoho tam nepoznala a isla na vlastnu past.surodenci a ake rozlicne povahy :)